Advertisement

-Ay bize neler fıslıdıyor?

Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.Genel anlamda; iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...

Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda duygusal anlamda kendinizi güçlü göreceksiniz. Yalnız beraber çalıştığınız insanların sizi anlamadığını düşünebilir veya bunu kendinize sorun haline getirebilirsiniz. Aile ve ev hayatınız yaratıcılığınızı arttırıyor, onlara yardım söz konusu olabilir.

Boğa Burcu: Bugün farklı dış ortamlarda bulunacaksınız, seyahate dayalı işlerinizde kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün. Sorumluluklarınızı yerine getiremediğinizi düşünebilirsiniz.Arkadaşlarınıza karşı iletişiminiz güçlü olacak ve onlara yardın etmek için kolları sıvayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa para konularını rahat ve çabuk halledeceğiniz bir gün olabilir. Bazı noktalarda aşk, eğlence ve çocuklarınızın hayatı için kendinizi yeterli bulmayabilirsiniz. Bunu çok dert etmeyin. İş alanlarınızda kafanız satışa, ticarete yönelik iyi çalışacak. Yardımseverlik ön planda olabilir.

Yengeç Burcu:Bugün özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde güçlü duygularla hareket edeceksiniz. Ev hayatınızdaki bazı sorumluluklarınız size nefes aldırmıyor. Kafanıza bir çok konuyu takmaya meyilli olabilirsiniz. Yabancı, medya ve seyahat kaynaklı işlerinizde iyi etkileşimler söz konusu olacak.

Aslan Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda sorumluluklarınızı bilen taraflarınızı ortaya koyacaksınız. Zaman zaman yakın çevrenizdeki bir takım oluşumlar, hevesinizi ve iş düzeninizi kırabilir. İlhamınız yüksek bir gün olacak ve insanların desteğini arkanıza almayı başaracaksınız.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya romantik oluşumlarda kendinizi hemen güvensiz hissetmeye meyillisiniz. Paraya dayalı düşüncelerinizde olumsuz tavırlardan kaçının. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insanla ortaklaşa güzel planlar yapabilirsiniz. Geleceğe dair işlerinizde şans sizden yana olacak.

Terazi Burcu: Evinizde ve ailenizle geçireceğiniz vakitlerde kendinizi fazlasıyla sorgulayacağınız bir gün olabilir. Bazı şeylerin mutsuzluğunu özel hayatınıza yansıtmamaya gayret edin. İş alanlarınızda çanlar sizin için çalıyor, yardımsever ve düşünceli yapınızla bir çok işinizi bugün rahat halledeceksiniz.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenizdekilerle olan iletişiminizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizi en yakınınızdakilerin bile anlamadığını düşünerek olumsuz duygular üretebilirsiniz. Oysaki iş alanlarınızda ve aşk hayatınızda keyfinizi yerine getirecek etkileşimler içinde olacaksınız.

Yay Burcu: Bugün parasal konular devrede olacak. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlık alanlarınızda parasal konularda kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün. Veya başladığınız bir sosyal etkinlik sizi tatmin etmeyebilir. Evinize ve ailenize karşı anlayışlı taraflarınızı ön plana çıkartacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün zamanı kendiniz için kullanmak isteyeceksiniz fakat iş ortamlarınızın yoğunluğu buna müsaade etmeyebilir ya da bazı işlerinizi halledemediğiniz için suçluluk duyabilirsiniz. Partnerinizle, iletişiminizde birbirinize karşı anlayışı ve sevecenliği elden bırakmayacaksınız.

Kova Burcu: Bugün biraz geri planda kalmak ve dinlenmek niyetinde olabilirsiniz. Yine de aktif olan sosyal çevre ve özel hayatınız gün içinde sizi rahat bırakmayabilir. İş alanlarınızda çok iyi etkileşimler altında olacaksınız. Siz mütevazı oldukça işleriniz daha da fazlalaşacak.

Balık Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda parasal konularda bazı sıkıntılarınız olabilir veya kafanızda bazı şeyleri büyütebilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel etkileşimler altındasınız ve bu da hayatınızın yönünü istediğiniz şekilde şekillendirmenize neden olabilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; girişimci yapınızla bulunduğunuz çevrelerde insanları etkilemeyi başarıyorsunuz. İyi bir plan yapmadan harekete geçmemeniz sizin yararınıza olacak. Amaçlarınızı doğru ve gerçekçi bir şekilde belirlemelisiniz. Bu sene, kendinizi bazı konularda yetersiz hissetseniz bile, bu duygudan sıyrılmasını bilecek ve iş alanlarınızda rahatlıkla kendinizi ortaya koyacaksınız. Başkalarını önemseme ve yardım ön planda olabilir.