Advertisement

-Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün güneş yengeç burcuna geçecek. 1 ay boyunca ev, aile, vatan, yurt konuları gündemimizde olabilir. Kimliğimizde şefkatli, anaç ve yardımsever tavırlarımız ön planda çıkacak. Yine bugün  etkili olacak merkür- satürn karesinde, insanları ve olayları keskin bakış açımızla kolay eleştirmeye açık olacağız. İzolasyon, depresyon ve yalnızlık hissi bugün hayatımızda etkili olabilir.

Koç Burcu: Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, bir ev alım, satımı, kiralama gibi işlemleriniz olabilir. Bugün, özel hayatınızda ve aile ilişkilerinizde eleştirel taraflarınız baskın olabilir, kolay memnun olmayacaksınız.

Boğa Burcu: 1 ay boyunca  satış, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre , reklam, yazım, öğrenim alanlarınızda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bugün, iletişime dayalı işlerinizde olumsuz bakış açısına sahip olacaksınız. Bu da iletişiminize olumsuz yansıyabilir.

İkizler Burcu: Hayatınızda para  ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak.Yaklaşık bir ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bugün,aşk ve eğlence hayatınıza, çocuklarınızla ilgili konulara dair olumsuz bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Önünüzdeki bir ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız. Bugün, ailenize karşı kendi görüşlerinizi savunur veya anlatırken olumsuz ve negatif etkilerle hareket edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün itibariyle, bir ay boyunca kadersel ve elinizde olmayan bir takım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Gelecek planlarına yoğunlaşmalısınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Bugün , yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız kolay olmayabilir.

Başak Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlarınızla bir aradayken, parasal konularda aşırı eleştirel ve keskin yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bir ay boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Geleceğinizi yönlendirecek insanlarla tanışmanız mümkün.

Terazi Burcu: Bir ay boyunca kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacak, çalışmalarınız ve ortaya koyduğunuz kimliğinizle istediğiniz koşullara sahip olacaksınız. Bugün, üstlerinizle, patronlarınızla iş konularında anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Hayata biraz olumsuz tarafından bakıyorsunuz.

Akrep Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahatler, eğitim, hukuk, ticaret, medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. Bir ay boyunca kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Bugün, hayata bakış açınızda eleştirel ve sert etkiler söz konusu olacak, kendinizi yalnız ve moralsiz hissedebilirsiniz.

Yay Burcu: Bir ay boyunca kredi, banka, faiz, vergi, stopaj, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz, eşin veya başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Bugün, sosyal çevre  ve arkadaşlık alanlarınızda parasal konularda olumsuz bakış açısına sahip olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bir ay boyunca evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuki konular, yer değiştirme gibi konular merkezinizde olacak. Karşı tarafı kendinizden fazla düşünebilirsiniz. Bugün,ortaklı işlerinizde ve kariyer alanlarınızda  kolay demoralize olabilir ve keskin bakış açınızla olayları fazla eleştirebilirsiniz.

Kova Burcu: Bir ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi gösterecek, sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Bugün,  iş alanlarınızda ve seyahate dayalı konularda keskin iletişiminizle, insanların kalbini kırmaya müsaitsiniz.

Balık Burcu: Bu bir ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Ama bugün, aşk hayatınızda olumsuz düşünce yapısına sahip olabilirsiniz. Kendinizi yalnız  hissetmeniz mümkün.

-Güneş yengeç burcunda...

Sevgili Yengeçler, bugün itibariyle Güneş sizin burcunuza giriyor ve sizin ayınızı başlatıyor.Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek,fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız.Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.Kendinize olan güveniniz artacak,kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak,yeteneklerinizi ortaya koyarak,dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.Başkalarını etkilemek,kendinizi kabul ettirmek düşündüğünüzden daha kolay olacak.

22 haziranda ailenize karşı kendi görüşlerinizi savunur veya anlatırken olumsuz ve negatif etkilerle hareket edebilirsiniz. Hiç bir şey sizi memnun etmeyecek ve ailenizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

25 haziranda arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan hayatınıza dair güzel etkiler ve destekler görebilirsiniz. Bu da sizi fazlasıyla mutlu edecek.

26 haziran Pazar günü ise, kalabalık ortamlarda kendinizi ifade ederken kırıcı ve analyışsız olmamaya çalışın lütfen.

28 haziranda özel hayatınızda bazı sürtüşmelere ve güç çekişmelerine hazırlıklı olmalısınız.

1 temmuzdaki güneş tutulması hayatınızda yeni açılımlara,karar ve adımlara neden olacak. Özel hayatınızda, iş alanlarınızda, aile konularında bir takım zorlanmalarla bu kararlarınızı hayata geçireceksiniz.

2 temmuzda aile hayatınızda bazı zorlanmalar yaşanabilir. Özellikle erkek figürleriyle bu birkaç gün anlaşmazlıklar ve sorunlar yaşamaya müsait olabilirsiniz. Yine bugün itibariyle birkaç hafta boyunca parasal konuları düşünme ve konuşma gibi etkileriniz öne geçecek. Bu alanlarda duygusal kararlar verebilirsiniz.

5 temmuz itibariyle artık sosyalleşecek, kendinize ve ailenize daha fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir dönem.

8 temmuzda iş alanlarınızda kendi bildiğinizi okumaya müsait olabilirsiniz bu da iş ortamınızda ilişkilerinizde bazı bozulmaları ve zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir.

9 temmuz ailenize ve yuvanıza karşı ciddi adımlar atabilir, parasal konularda sorumluluklarınızı bilerek hareket edebilirsiniz. Yine bugün sevdiğiniz kişiyle birbiriniz üzerinde güç oyunlarına kalkışmaya, kıskançlık ve sahiplenme dürtülerinizle hareket etmeye yatkın olacaksınız.

10 temmuz  zorlanan ve sizi sıkıntıya sokan işlerinizi halletmek için harika bir gün. Özel hayatınızda da şanslı etkiler sizi bekliyor.

14 temmuz yolunda gitmeyen bir ilişkiniz  veya aile hayatınızda üstlendiğiniz bir sorumluluk varsa zor bir gün olabilir. Her iki durumda da ilişkilerinizde kopmalar, zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açınız mutsuz ve olumsuz olabilir.

15 temmuzdaki dolunay yine ikili ilişkileriniz ve özel yaşantınızı etkileyecek. Birkaç gün boyunca hassas etkiler altında olabilirsiniz.

24 temmuz itibariyle artık parasal konulara odaklanacaksınız. Yaptığınız veya yapacağınız planları hayata geçirmek, işlerinizin karşılığını almak için harika bir dönem.

29 temmuzda parasal konularda kafanız net olmayacağından, ticari anlaşmalarınızı, önemli alışverişlerinizi ve ödemelerinizi bugüne denk getirmemeye çalışın. Yine bugün itibariyle 3 hafta boyunca parasal kazançlarınızda artış görelebilir.

30 temmuzda sizin para evinizde oluşacak yeniaydan sonra maddi konularda güzel ve şanslı bir dönem içinde olacaksınız.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; erken yaşta olgunlaştığınız için, çevreniz oldukça köklü ve etkili insanlardan oluşuyor. Fazla sosyal olduğunuz için ev dışı aktivitelerden ve spordan hoşlanıyorsunuz. Sabrınız ve anlayışınız hayatınızda sizi iyi noktalara taşıyacak. Bu sene, yardımsever yönleriniz ön planda olacak. Olumsuz bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. Yaz aylarında olumlu etkiler altındasınız. Maddi durumunuzda artışlar söz konusu olabilir.