Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün , yarın ve öbürgün saat 22:52’ye kadar Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.Özellikle sporla uğraşanların protein alımını ihmal etmemeleri gerekir. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.

Koç Burcu: Bugün oldukça keyifli ve rahat bir gün geçireceksiniz. Duygularınız abartılı,değişken  olabilir. Sevdiklerinizle anlaşmak fikren  pek mümkün olmayacak ama yine de bunu sorun etmemeyi başaracaksınız. Yapacağınız planlarda yakın çevrenizle hareket etmeye çalışın.

Boğa Burcu: Bugün kendi iç dünyanızda yaşadıklarınızdan dersler çıkartmasını bilecek, duygu zenginliğinizle ve yaratıcılığınızla hareket etmesini başaracaksınız. Sorumluluklarınızı bir kenara bırakın ve bugün canınız yalnız kalmak istiyorsa, yalnız kalın. Yakın çevreniz, akrabalarınızla etkili bir iletişim kuramayabilirsiniz. Onlara çatışmayın.

İkizler Burcu: Bugün arkadaşlarınızla ve sevdiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edecek, bulunacağınız  ortamlarda insanları şaşırtacaksınız. Hayatınız hep planlarla geçiyor, aile hayatınızda biraz rahatlamalı ve plansız organizasyonlara dahil olmalısınız. O zaman içinizi sıktığınız konuların ne kadar kolay çözüldüğünü görebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Hayatınızda önemli değişimlerin yaşandığı bu dönem başkalarından onay almanız sizin için çok önemli. Bugün bulunacağınız kalabalık yerlerde ve ortamlarda ani duygusal değişimler farklı algılanmanız neden olabilir. Kafanıza göre davranmamaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Enerjinizi ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi kullanamadığınız bir dönem içindesiniz. Aklınız fikriniz tatilde veya istediğiniz bir seyahatte olabilir.Beklenmedik tavırlarla bugün sevdiğiniz insanı şaşırtabileceğiniz gibi, kararsızlıklarınızla kendinize bile tahammülünüz olmayabilir.

Başak Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatında sevindirici ve hayatınızı geliştiren etkiler olabilir. Gerek arkadaşlıklarınızda, gerekse özel yaşantınızda duygularınızı içinize atmamaya gayret etmeli, sorunlarınızı tek başınıza çözmeye kalkışmamalısınız.

Terazi Burcu: İş hayatınızda ve kariyerinizdeki önemli gelişmeler ve konuşmalar  sizi gün geçtikçe güçlendiriyor. Bugün özel hayatınızda farklı tavırlar içinde olabilir veya sevdiğinizden farklı tavırlar görebilirsiniz. Tek başınıza hareket etmek bugün daha doğru olabilir.

Akrep Burcu:İ ş hayatınızda ve sağlığınızla ilgili konularda değişken,farklı davranışlar sergilemeye müsait olacaksınız. Aktif olduğunuz zaman kendinizi daha rahat ve güvende hissediyorsunuz. Keyif ve çalışma arasında kalabilir hangi yöne gitmenin daha  doğru olacağı konusunda kararsız olabilirsiniz.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda duygularınız bugün farklı, elektrikli ve değişken olabilir. İçiniz içinize sığmıyor, yerinizde duramıyorsunuz. Hayatınıza değer ve anlam katan insanlardan bu sıralar öğreneceğiniz çok şey olacak. Ama size söylenenler, duymak istediklerinizle örtüşmeyebilir.

Oğlak Burcu: Bugün, ev ve aile düzeninizde duygu taşmaları ve değişkenlikleri yaşayabilirsiniz.Özel hayatınızda kafanızı kurcalayan şeyleri bugün sevdiğiniz insanla paylaşırken, zaman zaman aranızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu sıralar onu ve kendinizi  anlamakta zorluk çekiyorsunuz.

Kova Burcu: İş hayatınızda çoğunlukla başkaları adına çalışmak ve üretmek sizi zorluyor. İş ortamlarınızdaki gerilimleri bugün yakın çevrenize yansıtabilirsiniz. Sıkıntılarınızdan uzaklaşmak için aniden yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirebilir

Balık Burcu: Bugün beklenmedik bir yerden elinize para geçebilir veya beklediğiniz bir paranın konusunu yapabilirsiniz. Aşk ve eğlence konusunda başarılı olamayabilirsiniz. Kafanızı gereksiz yere meşgul edecek konulardan uzaklaşmalı, tamamıyla size keyif veren konulara odaklanmalısınız.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; saygılı yaklaşamınızla girdiğiniz ortamlarda sevgi ve saygı kazanmanız mümkün. Kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz. Farklı ve yeni olan şeyler, insanlarla ilgili işler dikkatinizi çekiyor ve bu alanda başarılısınız. Bu sene, duygularınızı göstermekte zorlanabilir daha çok iş konularına takılı olabilirsiniz. Ani vereceğiniz ve alacağınız kararlar size heyecan verecek. Eylül ayında şansınızı iyi kullanın.