Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.

Koç Burcu: Bugün meraklı yönleriniz fazla çalışabilir.Yakın çevrenizde neler olup bittiğini merak edecek, kendinizi olayların içinde bulacaksınız.Yine telefon trafiği, geziler, buluşmalar, işleri kısa yoldan halletmeler hayatınızda etkili olacak. Özel hayatınızda sorunlarınıza ciddi yaklaşımlar sergileyeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün maddi konuların yüzeysel taraflarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Aslında kafanız ticari alışverişlere yatkın ama siz uğraşmayı ve kendinize yeni işler çıkarmayı pek sevmiyorsunuz. Günün ikinci yarısında şansınız daha fazla gözüküyor.

İkizler Burcu: Bugün kendinize olan düşkünlüğünüzle son birkaç günün miskinliğini ve olumsuzluklarını üzerinizden atmayı başaracaksınız. Eğlenmeye ve kafa dağıtmaya duyduğunuz ihtiyaç artmaya başlayacak. Parasal konularda yakın çevrenize yardım edeceksiniz.

Yengeç Burcu: Bu birkaç gün duygularınızı saklamak veya göstermemek sizin elinizde. Yaşadığınız olaylar karşısında kendinizi geri çekmeniz, işinize yarayabilir. Geçmişte yaptıklarınıza odaklı olacağınız bugün sizinle anlaşmak kolay gibi gözüküyor.

Aslan Burcu: Bugün sosyalliğiniz artarken, arkadaşlarınızla paylaşım içine girme ihtiyacınız yüksek olacak. Hayatınızdaki önemli gelişme ve değişimleri çevrenize göstermek ve anlatmak niyetinde olacaksınız.Para konusunda beklentilerinizi karşılamanız mümkün değil gibi gözüküyor.

Başak Burcu: Hisleriniz ve duygularınızı bugün sadece kendinize saklamak değil, herkese göstermek niyetindesiniz. Pratikliğiniz yüksek olacağından,iş hayatınızda yapmanız gerekenlerin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yanlışlarınızı ve hatalarınızı gördüğünüzden,iş hayatınızda doğru atılımlarda bulunabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün yüksek düşünce ve fikirler peşinde olacaksınız. Yabancı ortamlarda hislerinizi ve isteklerinizi istediğiniz gibi dile getiremeyişiniz  sorunlara neden olabilir. Ama onun dışında keyifli ve farklı bir gün olacak. Olaylara karşı daha rahat ve anlayışlı bakmayı öğreniyorsunuz.

Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa giderleriniz, ödemeler ve harcamalarınız ön planda olacak. İnsanların kaynaklarını kullanmasını ve onların güvenini almasını iyi biliyorsunuz. İş hayatınızdaki gider ve alacak dengenizi oturmanız,sizi uzun vadede zorlayacak etkilerden koruyabilir.

Yay Burcu: Bugün özel hayatınızda paylaşımcı ve istekli olacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız, sıcak ve samimi olabilir. İş hayatınızda beklentilerinizin karşılanmaması sizi zorlasa da bugün ufak şeylerden mutlu olmasını iyi başaracaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün fazla çalışan kafanızla iş ortamınızda becerinizi rahatlıkla ortaya dökebilirsiniz. Aklınız hep işten yana ve kafanızda bir çözüme ulaşmadığınızda rahat etmiyorsunuz. Bugün göreceğiniz iş destekleri sizi mutlu edecek. Biraz da özel yaşantınıza gereken özeni gösterseniz hiç fena olmayacak.

Kova Burcu: Bugün çifte kısmetli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı özel hayatınızda ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Ama karşı taraftan aynı tutkuyla size yaklaşmasını beklemeyin. Sergileyeceğiniz ve ortaya dökeceğiniz enerjinizden etrafınızdaki herkes faydalanacak.

Balık Burcu: Bugün ev ortamınızda bulunmak veya evinizle ilgili konuları halletmek için harekete geçeceksiniz. Eviniz ve aileniz için çalışmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi rahatlatacak. Seyahatteyseniz veya tatilde evinizi özlediğinizin farkına varabilirsiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmalısınız. Duygusal hayatınızda düşünmeden hareket etmeniz bazı sorunlara neden olabilir. Sabırsızlığınızı yenerseniz büyük başarılar ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bu sene,  sizin için kadersel etkileri yüksek bir yıl olabilir. Sosyalliğiniz artacak ve duygusal anlamda güzel destekleriniz olacak.