Advertisement

Koç Burcu: Özel hayatınızda duygularınız  bugün içgüdüsel çalışacak.Eleştiriye yönelik tavırlarınız sevdiğiniz insanı kolaylıkla incitebilir.Söyleyeceklerinizi iyice düşünmeden konuşmayın ve tartışmalara girmeyin.

Boğa Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınız devrede olacak. Duygu kabarmalarınızı kontrol altına almanız kolay olmayabilir. Aktiflik ve sakinlik arasında gidip gelebilir, mantığınızı devre dışı bırakabilirsiniz.Yakın çevre ilişkilerinizde bozulmalar görülebilir.

İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınıza ve yaratıcılık isteyen işlerinize eleştirel ve içgüdüsel yaklaşabilirsiniz. Duygu kabarmalarınızı kontrol altına almanız kolay olmayabilir. Aktiflik ve sakinlik arasında gidip gelebilir, mantığınızı devre dışı bırakabilirsiniz. İlişkilerinize dikkat.

Yengeç Burcu: Bugün ev hayatınızda duygularınızı kontrol etmek kolay olmayabilir. Hırslı ve aktif yapınızla, ev hayatınızda ve aile konularınızda bir çok işi tamamlamak isteyeceksiniz. Bunu yaparken etrafınızı eleştirmekten ve fazlasıyla analiz etmekten kaçının.

Aslan Burcu: İletişimde aktif bir gün sizi bekliyor. Bugün kısa yolculuklarda ani tavır ve hareketlerinizle, hızlı düşünce yapınızla kazalara veya sakarlıklara davetiye çıkarabilirsiniz. Karşılaşacağınız olayları daha sakin karşılamanız gerekebilir. Bazı işlerinizde aksamalar görülebilir.

Başak Burcu: Bugün elinizdeki parayı tutacak, hesap, kitap işlerinizde mantıklı kararlarlar vereceksiniz. İçgüdüsel davranışlarınızı hırsınıza yönlendirebilirseniz iş ve ticaret hayatınızda, para ile ilgili işlerinizde şans sizden yana olacak. Arkadaş ilişkilerinizde bazı zorlanmalar görülebilir.

Terazi  Burcu: Bugün sorumluluklarınızı bilerek hareket etmek hayatınızda etkili olacak. Hayata bakış açınızda biraz karamsar ve yalnız olabilirsiniz. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde ilişkileriniz bugün pek de iç açıcı olmayabilir. Ani davranışlardan kaçınmaya gayret edin.

Akrep Burcu: Kafanızda bir çok konuyu ve yapmanız gerekenleri yapmışsınız hissiyle yaşıyorsunuz ama harekete geçmekte zorlanıyorsunuz. Bugün canınız  sorumlu olduğunuz alanlarda çalışmak istemeyebilir. İş, seyahat ve eğitime dayalı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda ani ve sabırsız davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara karşı aşırı eleştirel ve sırf kendi istekleriniz doğrultusundaki yaklaşım, gerginlikler yaşatabilir. Heyecanınızı kontrol etmelisiniz.

Oğlak Burcu: İş hayatınızda duygularınız yoğun olmasına rağmen tam anlamıyla hissettiklerinizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Planlarınızı ve düşündüklerinizi bir anda uygulamak yerine daha sistemli ve mantıklı hareket etmek daha fazla işinize yarayabilir. Özel hayatınızda anlaşmazlıklara dikkat.

Kova Burcu: Önemli iş projelerinizde veya geleceğinize yönelik atılımlarınızda sorumluluklarınızın size ağır gelebilir veya sabırsız davranmaya müsait olabilirsiniz. Şansınızı döndürecek olay ve oluşumlarla karşılaşmanız mümkün ama yararlanmasını bilirseniz. İş alanlarınızda iletişiminizde dikkatli olun.

Balık Burcu: Bugün sevdiğiniz insanın maddi durumundan olumlu bir şekilde yararlanabilir veya onun için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Banka, kredi ve ödemelerle ilgili konularda içgüdüsel ve ani kararlar vermekten kaçının. Biraz rahat davranmayı öğrenmelisiniz.