Advertisement

Koç Burcu: Bu haftasonu, harcamalarınızı gözden geçirerek veya ortaya çıkacak bir masrafın ayrıntılarıyla uğraşmakla geçirebilirsiniz.Yapamadığınız şeyler için kendinize fazla yüklenmekten vazgeçin. Aile hayatınızda ve paraya dayalı konularda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Boğa Burcu: Kendi üzerinizde yaşadığınız deneyimleri kendi hayatınıza tam anlamıyla aktaramıyorsunuz. Eşiniz veya partneriniz sizdeki bu değişimlerin farkında değil. Bugün özel hayatınızın ihtiyaç ve detayları daha fazla ön planda olacak. Güzel tesadüf ve şanslarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün daha çok hayattan keyif almak ve sosyal çevrenizde takılmak isterken, işinizin detayları ve uğraşıları vaktinizin çoğunu alabilir. Zamanınızın çoğunu evinizin veya ailenizin isteklerini gerçekleştirmek için harcayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş hayatınızın yoğunluğundan fırsat bularak özel hayatınızı güzelleştirecek etkinliklere merhaba diyebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla vakit harcamak, eğlenceli ortamlarda bulunmak ve ona vakit yaratmak haftanızı güzelleştirebilir.

Aslan Burcu: Bugün genel olarak vaktinizin çoğunu evinizde harcamak isteyeceksiniz veya işiniz yoğunsa canınız çalışmak istemeyebilir. Hayattan alacağınız mutluluk ve keyif hiç beklemediğiniz yerlerden gelecek. Yakın çevre ilişkileriniz yapacağınız yeni iş ve planlar için sizi destekliyor.

Başak Burcu: Bugün bulunacağınız ortamlarda hayatınızdan alacağınız keyfi ikiye katlayabilir,fazlasıyla eğlenebilirsiniz. İç dengenizi ve enerjinizi iyi kullanmanız gerekebilir. Çünkü hareketli ve hızlı bir haftaya hazırlıklı olmanız gerekiyor. Sosyal çevrenizden güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bir insanın yardımıyla maddi konularda ferahlayabilir veya en azından bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Satın almak istediğiniz bir şey varsa bugün harekete geçmemekte fayda var. İş alanlarınızda ve kendinizi göstereceğiniz ortamlarda fazlasıyla şanslı ve fırsatlı bir gün olabilir.

Akrep Burcu: Bugün kafanıza eseni yapmak ve günlük işlerinizde içinizden geldiği gibi davranmak niyetinde olacaksınız. Heyecanlı konular ve insanlar sizi çabuk harekete geçirecek. Sevdiğiniz insanla bulunacağınız seyahatlerinizde  şanslı etkiler altında olacaksınız.

Yay Burcu: Bugün duygularınızda hassas olmanıza rağmen, hislerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşmamayı tercih edeceksiniz. Bulunacağınız çevrede insanların sizi anlaması zorlaşabilir. İş alanlarınızda ortaklaşa para konularında şanslı bir haftasonu sizleri bekliyor.

Oğlak Burcu: Bugün sosyal ve aktif  olacaksınız. Sevdiğiniz ve sizi destekleyen insanlarla bir araya gelme şansınız çok yüksek.Çevrenizde seviliyorsunuz ve insanların sorunlarına çözümler bulmak hoşunuza gidiyor. Aşk hayatınızda da oldukça şanslı ve iyimser etkiler altındasınız.

Kova Burcu: Bugün çalışıyorsanız, iş alanınızda ve kariyerinize yönelik konularda derine giden, hırslı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ortaklaşa yapılacak işlerden ve grup çalışmalarından fayda görebilirsiniz. Aile hayatınızda güzel ve mutluluk verici gelişmeler yaşanabilir.

Balık Burcu: Bugün tanımadığınız veya samimiyet hissetmediğiniz insanlarla paylaşımınız daha iyi ve net olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olaylara yaklaşımınız keyifli ve aynı olabilir. Aşk hayatınızda ve iletişime yönelik işlerinizde memnuniyetiniz fazla olabilir.