Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün, Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazla olabilir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.

Koç Burcu: Bu pazar harcamalarınızı gözden geçirerek veya ortaya çıkacak bir masrafın ayrıntılarıyla uğraşmakla başlayabilirsiniz.Yapamadığınız şeyler için kendinize fazla yüklenmekten vazgeçin. Konuşmalarınızda biraz daha anlayışlı olmayı denemekte fayda var.

Boğa Burcu: Kendi üzerinizde yaşadığınız deneyimleri kendi hayatınıza tam anlamıyla aktaramıyorsunuz. Eşiniz veya partneriniz sizdeki bu değişimlerin farkında değil. Bugün özel hayatınızın ihtiyaç ve detayları daha fazla ön planda olacak. Yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz bir gün.

İkizler Burcu: Bugün daha çok hayattan keyif almak ve sosyal çevrenizde takılmak isterken, yapmak zorunda olacaklarınız vaktinizin çoğunu alabilir. Zamanınızın çoğunu yakın çevrenizin ve sevdiklerinizin isteklerini gerçekleştirmek için harcayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş hayatınızın yoğunluğundan fırsat bularak özel hayatınızı güzelleştirecek etkinliklere merhaba diyebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla vakit harcamak, eğlenceli ortamlarda bulunmak ve ona vakit yaratmak hafta sonunuzu güzelleştirebilir. Hayattan keyif almasını bileceksiniz.

Aslan Burcu: Bu Pazar vaktinizin çoğunu evinizde harcamak isteyeceksiniz veya işiniz yoğunsa canınız çalışmak istemeyebilir. Ailenizle beraber hareket etmek, onların isteklerini yerine getirmek önemli olacak. Perde arkası olaylar ilginizi çekebilir.

Başak Burcu: Bugün bulunacağınız ortamlarda hayatınızdan alacağınız keyfi ikiye katlayabilir, fazlasıyla eğlenebilirsiniz. İç dengenizi ve enerjinizi iyi kullanmanız gerekebilir. Çünkü hareketli ve hızlı bir haftaya hazırlıklı olmanız gerekiyor. İletişiminiz hızlanıyor.

Terazi Burcu: Bir insanın yardımıyla maddi konularda ferahlayabilir veya en azından bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Satın almak istediğiniz bir şeyler için bugün harekete geçebilirsiniz. Sahip olduğunuz şeylerin değerini iyi bileceksiniz. İş alanında güzel gelişmeleriniz olacak.

Akrep Burcu: Bugün kafanıza eseni yapmak ve günlük işlerinizde içinizden geldiği gibi davranmak niyetinde olacaksınız. Heyecanlı konular ve insanlar sizi çabuk harekete geçirecek. Arkadaşlarınızın söylediklerini kulak arkası yapmayın, öğrenecekleriniz var.

Yay Burcu: Bugün duygularınız derin olmasına rağmen, çevrenizdeki insanlarla paylaşmamayı tercih edeceksiniz. Bulunacağınız çevrede insanların sizi anlaması zorlaşabilir.Tamamen içinize kapanmak yerine, insanlarla bir hareket etmeye çalışın. Canlanmaya ihtiyacınız var.

Oğlak Burcu: Bu pazara sosyal ve aktif bir şekilde merhaba diyeceksiniz. Sevdiğiniz ve sizi destekleyen insanlarla bir araya gelme şansınız çok yüksek. Çevrenizde seviliyorsunuz ve insanların sorunlarına çözümler bulmak hoşunuza gidiyor. Bugün kalabalıklar içinde olacaksınız.

Kova Burcu: Bu Pazar günü  kalabalık ortam ve yerlerde olacak ve ortaklaşa yapılacak planlardan  ve grup çalışmalarından fayda göreceksiniz. Özel konularda hırsınıza yenilmemeye özen gösterin. Ufak tefek detay isteyen işlerinizi halletmek için güzel bir gün.

Balık Burcu: Bugün tanımadığınız veya samimiyet hissetmediğiniz insanlarla paylaşımınız daha iyi ve net olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olaylara yaklaşımınız keyifli ve aynı olabilir. İş hayatınıza dair duyacaklarınız pek hoşunuza gitmese de üstesinden gelmeyi becereceksiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; çevrenizde hemen dikkat çekebiliyorsunuz  bu yüzden etkili dostluklarınız ve arkadaşlıklarınız olacak. Zaman zaman üzerinizde yeşeren tembellik ve daha az enerji harcama durumlarına karşı tedbirinizi alın. Bu sene, iş konularında gerçekçi ve somut adımlar atacak ve iş alanlarınızda şansınızı etkili bir şekilde kullanacaksınız. Parasal konularda şansınız yüksek.