Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın gece saatlerine kadar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişlerimizle ilgili ameliyat olmamakta fayda var.  Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

Koç Burcu: Evinize ve ailenize olan düşkünlüğünüzün arttığı bu dönem içinde kalabalıklar içinde olmak ve iş mücadelenizi sürdürmek size zor gelebilir. Bugün eşinizin ailesiyle beklenmedik gelişmeler yaşayabilir yada birkaç gündür etkisi altında olduğunuz kişisel hassaslığınızı sürdürebilirsiniz.

Boğa Burcu: Tanımadığınız insanlar için vereceğiniz uğraşlar, kendi sevdiğiniz insanlara yeteri kadar zaman ve şefkat ayıramamanıza neden olabilir.Yakın çevreniz üzerinde etkiniz güçlü olacağından onları yönlendirmeye veya üzerlerinde baskı oluşturmaya müsaitsiniz.

İkizler Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili gelişmeler veya ortaya çıkacak bir borç veya ödeme, maddesel durumunuzda hassaslıklar yaratabilir. Olaylar üzerinde düşünmek ve bazı konularda kendinizi eleştirmek işinize yarayabilir.

Yengeç Burcu: Hayatınızın dengesinin değiştiği bu dönem içerisinde özel yaşantınız herşeyin odak noktasında duruyor. Eğer özel hayatınızda  ve ailevi ilişkilerinizde sonlanan veya biten bir durumla karşı karşıyaysanız olayların derinine inmek ve gerçekleri bulmak en büyük arzunuz olabilir.

Aslan Burcu: İş ve sağlık alanlarınızı gözden geçirmeniz ve bu konular üzerine kafa yormanız gereken bir dönem içindesiniz. Sizin şimdiye kadar farketmedikleriniz bir anda yaşanacak olaylarla bazı şeyleri görmenize ve bunları sorgulamanıza neden olabilir.

Başak Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızın hayatınızda önemli olacağı bu dönem, aşk hayatınızda beklenmedik duygusal olaylarla karşılaşabilirsiniz. Önemli kararlar alınabilir ama bu kararlarda sizin fedakarlık etmeniz gerekecek gibi gözüküyor.

Terazi Burcu: Kariyer hayatınızda tamda iyi gelişmeler yaşanacakken ailevi sorunlar veya davranışlarınızın sonucunda oluşacak olaylar sizi hassas kılacak. İlginç tekliflerle karşılaşabilir,t am anlamıyla ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Biraz sakin davranıp, kendinize vakit ayırmalısınız.

Akrep Burcu: Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz fikirsel baskı, yakın çevrenize karşı hassas ve kırılgan olmanıza neden olabilir.Yaşadığınız olayların iç yüzünü çok merak ediyorsunuz ve bu konuda gerçekleri öğrenene kadar işin peşini bırakmayacaksınız.

Yay Burcu: Birkaç gündür para konuları hayatınızın gündemine yerleşmiş durumda ve bu konularda oluşacak ani ve beklenmedik olaylar sizin gereksiz tepkiler vermenize neden oluyor. Bugünde bu konularda olayların derinine inmeye çalışarak, sorununuzu bulmaya yönelik hareket edebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sizi üzen durum ve koşullar bazı olaylarla sonlanabilir veya bu konularla ilgili önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bugün kendi istekleriniz ve bakış açınız daha önemli olacak. Karşı tarafı anlamaya çalışmak ilişkiniz açısından kurtarıcı olabilir.

Kova Burcu: Neyin neye sebep olduğunu ve nerden geldiğini bilememek sizi kızdırıyor. Olayların peşine düşmeden önce kendi davranışlarınızı ve hareketlerinizi gözden geçirmeniz doğru olacak.Beklenmedik olaylarla karşılaşmak ruhsal anlamda sizi yorabilir.

Balık Burcu: Dünden gelen etkilerle bugünde aşk hayatınızda ve ortaklaşa para konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız özel hayatınızda bazı konuları ve olumsuzlukları farketmeniz için ellerinden geleni yapacaklar, onlara sinirlenmek yerine olaylara biraz tarafsız gözlerle bakmaya çalışın.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; herkesle kolayca arkadaş olabiliyorsunuz. Duygusal hayatınızda şans sizden yana olacak. İyi dostluklar sizi istediğiniz yerlere taşıyacak.Yapıcı olmayı unutmayın ve hemen karar vermekten kaçının. Bu sene, eğer sabırsız  yanlarınızı iyi dengelerseniz oldukça şanslı bir yıl geçireceksiniz. Duygusal konularda şansınız çok yüksek.

Bugün doğduysanız; herkesle kolayca arkadaş olabiliyorsunuz. Duygusal hayatınızda şans sizden yana olacak. İyi dostluklar sizi istediğiniz yerlere taşıyacak.Yapıcı olmayı unutmayın ve hemen karar vermekten kaçının. Bu sene, eğer sabırsız yanlarınızı iyi dengelerseniz oldukça şanslı bir yıl geçireceksiniz. Duygusal konularda şansınız çok yüksek.