Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya dağınık ve biraz hayalperest etkilerle merhaba diyeceğiz. Konuşmalarımızda ve iletişimimizde kafamız dağınık olabilir. Düşüncelerimiz net olamayacağından önemli anlaşmalar için dikkatli adımlar atmalıyız. Cumartesi günü güneş aslan burcuna geçecek ve kimliğimizde cesur, atak, ateşli, sosyal yanlarımızı harekete geçirecek. Ateş( koç, aslan, yay) ve hava (ikizler, terazi, kova) burçları için olumlu bir dönem başlıyor olacak.

Koç Burcu: Bugün beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel bir çok olaya şahit olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili üstlenmeniz gereken sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanıyorsunuz.

Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda beklenmedik insanlarla bir araya gelebilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. İsteklerinizin ve düşüncelerinizin zıddı doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün kariyerinizde ve iş ortamlarınızda farklı ve sıradışı yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Yalnız yaptıklarınız düşüncelerinizle örtüşmediğinden, bunun şans olduğunu farketmeyebilirsiniz. Fedakarlıklarınızı abartmamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün iş hayatınızda ve seyahatle veya eğitimle  ilgili konularda beklenmedik oluşumlar yakalamanız mümkün. İlginç konu ve olaylar fazlasıyla ilginizi çekecek çünkü bu aralar kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız çok yüksek.Yakın çevrenize karşı sabırlı olmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konularda beklenmedik olaylar gelişebilir ve sizde bu olayları farkında olmadan körükleyebilirsiniz. Konuştuklarınızla, yaptıklarınız birbirini tutmayacak, bu yüzden hayalperest çıkarımlardan uzak durun.

Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda ani ve farklı duygu oluşumlarıyla hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Ya da sevdiğiniz insan size farklı davranışlarıyla ilgi çekici gelecek. Bu güzel oluşumları eleştirel bakış açınızla bozmamaya ve fazla söylenmemeye özen gösterin.

Terazi Burcu: Bugün iş ortamınızda ve çevrenizde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Duygu değişkenliğiniz fazla olacağından etrafınızdaki insanları şaşırtmayı başaracaksınız. Bir de geçmişte yaşadıklarınızı tekrar etme korkunuz olmasa daha rahat ve verimli adımlar atabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızda duygu değişimleriniz fazla olacak. Değişik ve sıradan olmayan herşeye daha büyük tutkuyla bağlanmayı seviyorsunuz. Hayatınızla kumar oynamayı bırakın ve olduktan sonra düşünmek ve pişman olmak yerine, bu aralar bazı olaylar gerçekleşmeden önlemini alın.

Yay Burcu: Bugün aile hayatınızda değişik olaylar yaşayabilirsiniz. Evinizde olsanız bile yerinizde duramayacak ve heyecanınızı, yaratıcılığınızı körükleyecek işler peşinde koşacaksınız. Kariyer hayatınızda bazı işlerinizin ertelenmesi ve ters gitmesi, sizi bu keyifli oluşumlardan alıkoymasın.

Oğlak Burcu: Bugün iletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda ilginç ve sıradışı davranmaya meyilli olacaksınız. Çevrenize yapacağınız sürprizler, sizin değişiklik isteğinizden kaynaklanıyor olacak. İş yaşantınızdaki zorlanmaların,s izin bu keyifli yapınızın önüne geçmesine izin vermeyin.

Kova Burcu: Bugün, parasal konularda aklınız biraz bulanık olabilir. Bu alanda hiç beklenmedik tepkiler verebilir, kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Bu biraz da uzayan ve kangren olmuş parasal beklentilerinizden kaynaklanıyor olacak. Sakin olmayı becerirseniz, herşey istediğiniz gibi gelişecek.

Balık Burcu: Bugün hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Anlık verilen veya alınan kararların  hayatınızdaki insana veya ilişkilerinize uymadığını farkedebilirsiniz. İstek ve beklentilerinizi kısıtlamamalı, her tür konu ve görüşe açık olmalısınız.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; sezgileriniz çok kuvvetli ve zekanızı işinizde gösterebileceğiniz alanlarda başarı sizin olacak. Duyarlı ve kararsız olmazsanız  yaşantınızdan daha fazla tatmin sağlayacaksınız. Bu sene, hayatınızdan keyif almasını bilecek, iş alanlarınızdansa, hayatınızda size keyif veren alanlara kaymaya başlayacaksınız. Yaratıcılığınız yüksek olacak.