Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.

Koç Burcu: Bugün gün içinde kafanız bir çok şeye bozuk olabilir. Kendinize dönük haliniz,aslında ortada fazla önemsenecek bir şey yokken, durduk yere alınganlıklar yapmaya müsait olabilir. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler yaşayacak, güçlü insanlardan destek göreceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün isteklerinizle, yaptıklarınız arasındaki uyumsuzluğu farkedebilir, içsel olarak kendinize yüklenebilirsiniz.Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanlardan yaptığınız işe dair beğeni ve destek toplamanız mümkün. Özel hayatınızda ve  iş yaşantınızda tek başınıza hareket etmeyin.

İkizler Burcu: Hayatınızdaki dinamikler adına harekete geçmek ve bir eylemde bulunma isteğiniz üzerinizde stres yaratsa da bugün iş hayatınızda kolay dağılmaya müsait olacaksınız. Bir çok insana faydalı olma isteğiniz, sizi gerçek işinizi yapmaktan alıkoyuyor. Ailenizle olan konuşmalarınızda terslenmeyin.

Yengeç Burcu: Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanların talepleri ve istekleri için uğraşacağınız bir gün yaşayacaksınız. Olayların derinine inmeniz gereken konularda kafanız biraz dağınık ve karışık olabilir. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol edin.

Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz kişinin para durumuyla veya eşyasıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İster istemez kendinizi başkası için bir şeyler yapar bulabilirsiniz. İş hayatınızda verdiğiniz hizmetlerin kalitesi,başkaları tarafından takdir görecek.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla konuşurken, kavga eder gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Ağzınızdan çıkanlarla, hissettikleriniz birbirini tutmuyor. Bugün özel hayatınızda sorunlar yaşamamak için her zaman ki yönteminizi değiştirmeli, daha düşünceli adımlar atmalısınız.

Terazi Burcu: İş yaşantınızda herşeyi olumsuz görmeniz nedeniyle, bugün iletişiminizde ters yapınız ortaya çıkabilir. İnsanların sizin için dengesiz demesini istemiyorsanız, olaylara sadece kendi gözünüzden bakmamalısınız. Geri planda kalma arzunuz yüksek.

Akrep Burcu: Bugün arkadaşlarınıza, aşk hayatınızdan bahsederken mantığınızla, duygularınızın çeliştiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda herşeyi yeniden yapılandırmak istiyorsunuz ama şartlar buna el vermiyor. Yakın çevrenizin  güçlü yardımlarıyla problemlerinizin üstesinden gelebilirsiniz.

Yay Burcu: Kendinizi daha iyi yerlerde görme isteğiniz bugün en fazla aile yaşantınızı etkileyecek. En ufak bir olumsuzlukta bütün hırsınızı onlardan çıkarmaya meyilli olacaksınız. Kariyer hayatınız ve para kazanımlarınızı arttırmak için harekete geçmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

Oğlak Burcu: Bu aralar büyük işlerle uğraşmanıza karşılık, kalbiniz ve gönlünüz kendi tanıdığınız insanlarla bir arada bulunmakta olacak. O yüzden beraber çalıştığınız insanlara, isteksiz ve kötü davranabilirsiniz. Kendinizi geliştirdikçe,hayatınız yoluna girmeye başlayacak.

Kova Burcu: Para konularındaki dengesizlik sizi fazlasıyla yoruyor. Siz ne aldığınızı verdiğinizi bilmek istiyorsunuz. Başkalarının para sorunları, sizin maddi durumunuzuda etkiliyor. Maneviyatınız bugünlerde alacağınız desteklerle güçlenecek, hiç korkmayın.

Balık Burcu: Hayatınıza dair konuşmalarınız ve aldığınız kararları bugün uygulamakta zorluk çekebilirsiniz. Çünkü karşı tarafın, sevdiğiniz insanın size karşı konuşmaları sizi üzebilir. Kafanızdaki soru işaretlerini, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle çözmeniz mümkün olacak.

-Bugün doğduysanız...

Bugün doğduysanız; sosyal çevreniz çok geniş ve herkesle arkadaş olmayı iyi beceriyorsunuz. Prestijli işler tam size göre. Enerjinizi doğru kullanmalı, hayal gücünüzü çalıştıracak ortamlarda bulunmalısınız. Bu sene, parasal konularda şansınızı iyi kullanacaksınız. Genç erkeklerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Eylül ayından sonra şansınızı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.