Advertisement

-Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşacak güneş- uranüs etkileşimiyle heyecanlı ve farklı bir gün bizleri bekliyor olacak. Önemli anlaşmalar ve görüşmeler için esnek ve rahat etkiler altında olacağız. Sıradan oluşumlar bizi sıkabilir, değişik ve farklı olanın peşinden gidebiliriz. Gün içinde duygu iniş çıkışlarımız fazla olabilir. Beklenmedik tepkiler vermeye müsait olabiliriz.

Koç Burcu: Bugün, yaratıcılığa ve sanata dayalı işlerinizde farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Bu alanlarda alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Yine aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla ilgili konularda esnekliğiniz iyi olacak. Hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün, ev ve aile alanlarınızda değişimlere açık olacak, olayları farklı ve daha esnek bir yönden görmek isteyeceksiniz. Sizdeki değişimler ve esnek bakış açısı, ev ve aile hayatınıza olumlu yönde yansıyabilir. Parasal konularda sabırsız hareket etmekten uzak durun.

İkizler Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan iletişime dayalı konular hakkında güzel ve farklı etkiler altında olacaksınız. Değişimleri rahat karşılayacağınız bir gün olabilir. Güzel anlaşmalar ve konuşmalar gündeme gelebilir. Hayatınızla ilgili konularda sabırsız olmamalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınıza yönelik olarak bazı oluşumların somut karşılığını alabilirsiniz. Parasal konularda şans sizden yana olabilir. Olaylara bakış açınız esnek olacak. Harekete geçmeden önce bilinçaltınızda iyi bir değerlendirmeye ihtiyacınız olabilir.

Aslan Burcu: Bugün, kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda, seyahat ve eğitim, hukuk, medya konularında rahat ve etkili hareket edeceğiniz ve değişimlere açık olacağınız bir gün olabilir. Sosyal çevrenizde veya arkadaşlarınız arasında duygularınızı ortaya koyarken sabırsız olmamaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda ve yardıma dayalı işlerinizde sürprizli, gelişmeleri güzel bir gün geçirebilirsiniz. Yaşayacağınız değişimler, istediğiniz şeylere sizi bir adım daha yaklaştırabilir. Kariyerinizde duygusal anlamda doğru şekilde hareket edebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, geleceğinize yönelik ortaklı adımlarınız için fırsat dolu bir gün olabilir. Yine ikili ilişkileriniz konusunda arkadaş ortamlarınızda esnekliğiniz fazla olacak. Sevdiklerinizle beraber güzel planlar yapabilirsiniz. Tanımadığınız insanlara karşı ani tepkilerden kaçının.

Akrep Burcu: Bugün, iş hayatınızda rahat ve farklı hareketlerinizle, patronlarınızın ve üstlerinizin beğenisini kazanmanız zor olmayacak. İş hayatınızda yeni ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Farklı olan herşeyi onaylıyor olacaksınız. Ortaklaşa para alanlarınızda ani tepkiler vermeye müsaitsiniz.

Yay Burcu: Bugün, seyahate dayalı konularda oldukça yaratıcı, farklı ve güzel etkiler altında olacaksınız. Seyahat, hukuk, eğitim ve yabancı ortaklı iş alanlarınız için güzel bir gün olabilir. Özel hayatınızdaysa, duygu değişimlerinizle sevdiğiniz insanı şaşırtabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Ev ve aile alanlarınızdaki ortaklaşa para konularında esnek ve rahat olmayı başarabilir ve bu alanlarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ayrıca iş ve hizmet alanlarınızda içinizden geldiği gibi davranabilir ve beraber çalıştıklarınıza tepkilerinizi ani bir şekilde verebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve iletişime dayalı işlerinizde oldukça rahat, esnek ve farklı davranmayı tercih edebilirsiniz. Yine eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler size ve hayatınıza olumlu bir şekilde yansıyacak. Aşk hayatınızda tepkileriniz gün içinde değişken olacak.

Balık Burcu: Bugün,  iş alanlarınız ve maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu alanlarda farklı ve sıradışı gelişmeler gündeme gelebilir. İş konusunda anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye bakın. Evinize ve ailenize karşı sabırsız tutumlardan uzak durmalısınız.

-Bugün doğduysanız...

Bugün doğduysanız; akrabalarınız, arkadaşlarınız ve hatta tanımadığınız insanlardan hayatınız boyunca fayda ve yarar göreceksiniz. Seviliyorsunuz ve insanlara göstereceğiniz incelik sizi hep ileriye taşıyacak. Maddi konularda başarılı olacaksınız. Bu sene, iş anlamında şanslı etkilere sahipsiniz. Esnekliğiniz ve olaylara bakış açınız size uzun vadede kazandıracak. Hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.