Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün venüs aslan burcuna geçecek, ilişkilerimizde 3 hafta boyunca gösterişli, duygusal ve tutkulu yanlarımız ön plana çıkabilir. Tutkuyla ve duygularımızla hareket etmek zaman zaman ilişkilerimizde baskın olmaya ve kıskançlığa neden olabilir. Bu 3 haftalık dönemde karşı tarafı dinlemeyi öğrenmeli ve acele verilen kararlardan uzak durmalıyız.

Koç Burcu: Venüs, 3 hafta boyunca aşkla , çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. İlişkilerinizde beklentileriniz yüksek olacağından, sevdiğiniz insanın yaklaşımlarını kolay kolay beğenmeyebilirsiniz. Sizi sevdiğine ikna etmesi zor olabilir.

Boğa Burcu: Venüs, 3 hafta boyunca ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek.Venüs aslan burcunda sanatsal ve iyi organize olma yönlerimizi ortaya çıkaracağından, tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu  3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz . Organize olmadaki başarılı tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir.

Yengeç Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak . 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Venüs aslan  burcunda  gösterişli, büyük ve güzel eşyalara olan düşkünlüğü arttıracağından  harcamalarınız fazlasıyla artabilir.

Aslan Burcu: Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Bir aydır, fedakarlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Başkalarının düşünceleri bu dönemde umrunuzda olmayacak.

Başak Burcu: Venüs sizin kadersel alanınıza giriyor. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir.Yine bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz. Yalnızlığı sevmek yine bu etkiler arasında olacak.

Terazi Burcu: Venüs sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Çevrenizin ve herkesin hoşuna gidecek organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

Akrep Burcu: Venüs, sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yine 3 haftalık dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi rahatlıkla dile getirebilirsiniz.

Yay Burcu: Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. bu alanlarda baskın ve kendinden emin tavırlarınız yaptığınız işte kendinizi göstermenize neden olacak.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak.Venüs girdiği eve güzellikler ve olumlu ilişkiler getirir, kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda güzellikler görebilirsiniz.

Kova Burcu: Venüs aslan burcuna geçiyor ve özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir.Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde  rahat ve güvenli tavırlarınız, istediklerinizi gerçekleştirmeye sizi bir adım daha yaklaştırabilir.

Balık Burcu: Bugün  itibariyle iş,hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler,güzel etkileşimler içinde olacaksınız çünkü venüs bu alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Yine bu 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine ,aşırı yemeye ve içmeye dikkat edin.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; müzik ve edebiyat, sanatın bir çok dalı ilginizi çekiyor, seçtiğiniz alanda başarı ve kazanç sağlamanız çok kolay olacak. Hırslı yönleriniz çok fazla ve hayatınızda heyecan olgusunu seviyorsunuz. İstediğiniz şeylere sahip olunca, ilginizi kaybetmemeye özen gösterin. Bu sene, gerek duygusal hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda güzel şanslarınız olacak. Kasım ayı çok güzel.

Bugün doğduysanız; müzik ve edebiyat, sanatın bir çok dalı ilginizi çekiyor, seçtiğiniz alanda başarı ve kazanç sağlamanız çok kolay olacak. Hırslı yönleriniz çok fazla ve hayatınızda heyecan olgusunu seviyorsunuz. İstediğiniz şeylere sahip olunca, ilginizi kaybetmemeye özen gösterin. Bu sene, gerek duygusal hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda güzel şanslarınız olacak. Kasım ayı çok güzel.