Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Dün mars yengeç burcuna geçti. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı, seks dürtülerimizi temsil eder. Yani önümüzdeki dönem, enerjimizi ev, aile ve vatan konularına harcayabiliriz. Mars yengeç burcunda rahat etmediğinden bazı sorunlar ve aksiliklerle karşılaşmamız mümkün olabilir. Aşağıdaki yorumlar mars gezegeninin hangi alanlarınızı etkileyeceğine dair yorumlanmıştır. Lütfen yükselen burcunuzu da okuyun.

Koç Burcu: Aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Yalnız mars savaşçı ve mücadeleci bir gezegen olduğundan sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir, yine bu dönem içerisinde evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.

Boğa Burcu: Mars sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket etmeye başlıyor. Önünüzdeki dönemde iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde savaşçı ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız.

İkizler Burcu:  Bu dönem boyunca paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda,  mücadeleleriniz artacak.  Mars harcatmayı sevdiğinden yine parayle ilgili mücadeleleriniz artsa bile, özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artacak. O yüzden ayağınızı yorganınıza göre uzatmaya önem verin.

Yengeç Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde,  mücadeleleriniz artacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Bu dönem kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu: Mars, sizin kadersel alanınızda hareket etmeye başladı. Önünüzdeki dönem boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda  zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacak. Ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

Başak Burcu: Mars, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda hareket etmeye başlıyor. Yani bu dönem boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz.

Terazi Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda  artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Bu dönemde rekabetçi ortamlara karşı hazırlıklı olun. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin.

Akrep Burcu: Mars,sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya  alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve yukarıda saydığım alanlarda artış görülebilir. Yine bu dönem uzak yolculuk ve seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu: Mars, sizin ortaklaşa giderler ve gelirler evinizde hareket etmeye başlayacak. Yani bu dönem boyunca banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Bilinmeyen, ruhani konular bu dönem içerisinde dikkatinizi daha fazla çekecek.

Oğlak Burcu: Mars sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık evinizde dolaşmaya başladı. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.

Kova Burcu: Mars sizin iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlıyor. Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.

Balık Burcu: Mars  sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başladı. Aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ufak tefek sürtüşmelere açık olmalısınız.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız;  yaşlı insanlardan, akraba veya kardeşlerinizden her zaman yardım görecek, istediklerinizi yapabileceksiniz. Hile hurdadan mümkün olduğunca uzak durmalı, zihninizi yormaktan kaçınmalısınız. Hayatınızda sizinle uğraşan  insanlar olabilir ama  şansınız size hep yardım edecek. Bu sene, oldukça aktif ve hareketli bir yıl olabilir. İş alanlarınızda şansınızı iyi kullanın.

Bugün doğduysanız; yaşlı insanlardan, akraba veya kardeşlerinizden her zaman yardım görecek, istediklerinizi yapabileceksiniz. Hile hurdadan mümkün olduğunca uzak durmalı, zihninizi yormaktan kaçınmalısınız. Hayatınızda sizinle uğraşan insanlar olabilir ama şansınız size hep yardım edecek. Bu sene, oldukça aktif ve hareketli bir yıl olabilir. İş alanlarınızda şansınızı iyi kullanın.