Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Haftasonu Ay Akrep Burcunda dolaşacak.. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz yüksek olabilir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika günler. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.Yeni projeler ortaya koyulabilir.

Koç Burcu: Özel hayatınız bu kadar ön plandayken, eşinizin veya sevdiğiniz insanla ortaklaşa harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda eğer çalışıyorsanız bugün isteksiz olabilirsiniz. Eğlenceli taraflarınızla, gizli yönleriniz çakışabilir. Hayatın keyifli yönlerine odaklanmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu: Partnerinizin istek ve beklentilerine odaklanacaksınız.Romantizm ve gerçeklik arasında gidip gelebilir, iki duygu arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi değiştirmeniz gereken bir dönem içindesiniz. Ev ve aile hayatınız size mutluluk verebilir.

İkizler Burcu: Yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işler öncelikli olacak. Sağlığınıza her ne kadar dikkat etseniz de, yakınlarınızla ve kendinizle ilgili en ufak bir sorunda kendinizi hemen bırakmaya meyillisiniz. Para harcamalarınız konusunda dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün biraz aşkı hissetmeye ve keyifli aktivitelerde bulunmaya ihtiyacınız artabilir. Harcamalarınızı kontrol edemediğinizde içsel bir gerilim yaşıyorsunuz. Maddi konularda fazla cömert davranmaktan kaçınmanız gereken bir hafta içindesiniz.

Aslan Burcu: İletişimle dolu hızlı bir haftanın ardından bugün, ev hayatınızda dinlenmeye odaklanabilirsiniz. Yine de gün içinde açık havada bulunmak, dolaşmak bedeninize iyi gelecek. Ailenizle, hayatınıza dair aldığınız kararlar yüzünden çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Kafanız hep geçmiş konularda olmasına rağmen, bugün iletişiminiz artacak ve kendinizi kısa süreli aktif planlar içinde bulabilirsiniz. Herşey yolunda olmasına rağmen, belki de yapınızdan kaynaklı olarak devamlı bir sorun varmış hissine kapılıyorsunuz.

Terazi Burcu: Hayatınızdaki canlılık ve enerji henüz sizi tam anlamıyla rahatlatmış değil. Maddi konularda kafanız sürekli meşgul olacak, sorunlarınıza duygusal bir şekilde yaklaşacaksınız. Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda para alışverişlerinize dikkat edin.

Akrep Burcu: Hayatın ve problemlerin üstünüze üstünüze gelmesi, yine de bugünü iyi geçirmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Sevdikleriniz ve arkadaşlarınız size arka çıkabilir,kafanızı rahatlatmanıza yardımcı olabilirler. Bugün kesinlikle evde durmamalı, içinizden geldiği gibi davranmaya çaba sarfetmelisiniz.

Yay Burcu: Bugün duygularınızla başbaşa kalıp, fazla yorum yapmak istemeyebilirsiniz. Her tür anlamda bugün sessizliği tercih edecek, kafanızı dinlemek isteyeceksiniz. Heyecanlı başlayacak gününüz, tercihleriniz konusunda sizi zorlayabilir. Kafanızı işten uzaklaştırın.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa iş konularının önemini arttırdığı bir haftanın ardından bugün özellikle arkadaşlarınız ve çevrenizle bir arada olmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak istemeniz çok normal. Bu planları yapan kişileri atlatmayın ve hayatınızdaki değişimleri onlarla paylaşmayı deneyin.

Kova Burcu: Bir çok alana yayılmış bulunuyorsunuz ve nereye yetişeceğinizi siz bile bilmiyorsunuz. Bugün iş konuları sizin için önemli olacak ve vaktinizi boş işlerle harcamayacaksınız. Bu da sevdiğinizle ortak planlarınızda sorunlara neden olabilir.Hayatınızın önceliklerine göre elemeler yapmalısınız.

Balık Burcu: Bugün bunaldığınız ve uğraşmak zorunda kaldığınız işlerinizi bir kenara bırakacak, kendi istediklerinizin peşinden gideceksiniz. Kafanızı toplamak ve bilmediğiniz yerlerde dolaşmak iyi bir fikir ama iş hayatınızın gereklilikleri bunu yapmanıza engel olabilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; duygusal konularda tez canlı ve zaman zaman fevri olabiliyorsunuz. İradenizin güçlülüğü ve dayanıklılığı, hayatınızda zorluklarla karşılaştığınızda sizi bulunduğunuz zor durumlardan rahatlıkla kurtaracak. Dostlarınız çok fazla ve onlara değer veriyorsunuz. Bu sene, özel hayatınızda bir takım zorlanmalarınız olsa bile, biraz iyimser olarak tüm zorlanmalarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Kasım sonu ve aralık ayı şansınız çok iyi.