Advertisement

Koç Burcu: Bugün beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel bir çok olaya şahit olabilirsiniz. Aile hayatınıza harcayacağınız enerjiniz, sizi canlandıracak. Beklenmedik parasal kazançlarınız olabilir.

Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda beklenmedik insanlarla bir araya gelebilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde bugün rahat organize olacaksınız.

İkizler Burcu: Bugün kariyerinizde ve iş ortamlarınızda farklı ve sıradışı yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda değişik koşulların işinize yarayacağını bilmelisiniz. Parasal konular ve görüşmeler sizi harekete geçirecek.

Yengeç Burcu: Bugün iş hayatınızda ve seyahatle ilgili konularda ilginç şanslar ve  oluşumlar yakalamanız mümkün. İlginç konu ve olaylar fazlasıyla ilginizi çekecek çünkü bu aralar kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız çok yüksek. Hayatınızda hareketlenmeler var.

Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konularda beklenmedik olaylar gelişebilir ve sizde bu olayları farkında olmadan körükleyebilirsiniz. Ortaklaşa iş konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Çevrenizden istediğiniz desteği görmeniz mümkün.

Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda duygusallığınız ve romantikliğiniz fazla olabilir. Ortaklaşa hareket etmeniz gereken konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Seyahat ve iş alanlarınızda şanslı etkileriniz  gün içinde etkili olabilir. Arkadaşlarınıza karşı alınganlıklardan kaçının.

Terazi Burcu: Bugün iş ortamınızda ve çevrenizde, duygu değişkenliğiniz fazla olacağından etrafınızdaki insanları şaşırtmayı başaracaksınız. Kafanız bazı konularda karışık ve karasız olabilir. İş alanlarınızda zirveye oynayacağınız güzel etkileşimler söz konusu.

Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızda duygu değişimleriniz fazla olacak. Aşk hayatınızda fedakarlıklarınız ve geri adımlarınız söz konusu olabilir. Meraklı ve hareketli yapınızı, hoşlandığınız hobilerinize ve işlerinize aktarabilirsiniz. Güzel gelişmelerin yaşanacağı bir hafta içindesiniz.

Yay Burcu: Bugün aile ve ev hayatınız aktif olarak haftaya başlayacaksınız. Evinizde olsanız bile yerinizde duramayacak ve heyecanınızı, duygularınızı körükleyecek işler peşinde koşacaksınız. Ortaklaşa harcamalarınız ve paralarınız konusunda harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya hızlı, biraz dağınık ama yakın çevreniz devrede olarak başlayacaksınız. Bugün,  iletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda ortak bir şekilde  davranmaya, ortaklaşa hareket etmeye  özen gösterin.  Çevrenize yapacağınız yardımlar ön planda olabilir.

Kova Burcu: Haftaya parasal konularınız aktif olarak başlayacaksınız. Bugün, parasal konularda duygusal tepkiler verebilir, kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Yapmanız gerekenlere odaklanacak sınız. Aile hayatınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Balık Burcu: Haftaya kişisel planlarınız ve istekleriniz doğrultusunda başlıyorsunuz . Bugün duygularınızda kararsızlıklar görülebilir. Bir anda karar verebilir, sonrasında bu kararın hayatınızdaki insana veya ilişkilerinize uymadığını farkedebilirsiniz.