Advertisement

Koç Burcu: Bugün duygusal anlamda kendinize olan düşkünlüğünüz yüksek olacağından, özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın beklentileri ve isteklerini karşılamakta zorkanabilirsiniz. Karşı tarafın insan olduğunu unutmadığınız zaman daha kolay bir gün geçirebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa duygu zenginliğiniz fazla olacak. Bana hiçbir şey olmaz gibi bir tavır içerisine girmeye meyilli olacaksınız. Biraz durmak ,düşünmek ve olayları gözlemlemek istiyorsunuz ama iş koşullarınız bugün buna pek izin vermeyebilir.

İkizler Burcu: Bugün bulunacağınız çevrelerde şanslı yapınızla kolaylıkla dikkat çekmeye müsait olacaksınız. Sosyal ortamlarda sizin bu kadar rahat hareket etmeniz sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir. Ya da kendinizi bu kadar özgür hissetmeniz üzerinizde suçluluk duygusu yaratabilir.

Yengeç Burcu: İş ortamlarınızda bugün duygusal olarak farklı davranabilir ve duygu taşkınlıkları sergileyebilirsiniz. Ev hayatınızdaki sorumluluklarınız,iş hayatınızdaki güzel gelişmeleri yeteri kadar takdir edememenize ve bu konularda tam anlamıyla sevinememenize neden olabilir.

Aslan Burcu: Bugün, gün içinde oluşacak yakın çevre koşullarınız ve iletişim trafiğiniz kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Yine de aniden bulacağınız akıllıca çözümlerle yolunuzda ilerlemeye devam edeceksiniz. Enerjinizi iyi kullanmalısınız.

Başak Burcu: Bugün ortaklaşa maddi kazanımlar ve giderleriniz alanında başkalarının kaynaklarından yararlanmasını ve fayda görmesini iyi becereceksiniz. Yine de parasal alanlarda ekonomik davranmak zorunluluğu, size kendinizi suçlu ve yetersiz hissettirebilir.

Terazi Burcu: Bugün özel yaşantınızın ayrıntıları gündeminizde olacak. Sevdiğiniz insan sizi neşelendirmek ve mutlu etmek için elinden geleni yapacak. Siz de hayatınızdaki zorluklarınızı ve duygusal yetersizlikleri ona yüklememeli ve hissettirmemelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün iş ve hizmet hayatınızda duygularınıza mantıkla ve farklı yaklaşmayı denemelisiniz. Çünkü elinizde olmayan nedenler, sizin en çok ruh halinizi olumsuz etkiliyor. Özen ve detay gerektiren işlerinizde biraz sabırsız ve özensiz davranmanız mümkün. Ayrıntıları atlamamalısınız.

Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızda duygusal anlamda farklı davranmayı tercih edebilirsiniz. Duygularınızı dışa vurmak ihtiyacındasınız ama bunun için ortamın doğru bir ortam olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Yoksa sevdiğiniz kişinin verdiği tepkiler üzerinizde suçluluk hissi yaratabilir.

Oğlak Burcu: Bugün ev ortamınızda farklı davranma isteğiniz yüksek olacak. Keyifli yönlerinizle işinizin disiplin ve ayrıntı isteyen yönlerine odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi her anlamda çabuk suçlamaya meyilli olacaksınız. Şartlarınızı fazla zorlamayın.

Kova Burcu: Bugün aktif ve hızlı akan iletişiminizle, bir çok işinizi bir anda halledebilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler üzerinizde baskı oluştursada, siz keyfinizi ve yüksek enerjinizi bozmayın. Yakın çevrenizden güzel ve sevindirici haberler alabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün maddi konularda bolluklu ve bereketli bir gün olabilir. Elinize geçecek olan para, hemen borçlarınıza veya ödemeniz gereken yerlere kaysa da, en azından stres altında kalmaktan kurtulmuş olacaksınız. Sahip olduğunuz değerler konusunda şüpheye düşmeyin.