Advertisement

Koç Burcu: Bugün öğleden sonra maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Bu da size harcama olarak geri dönebilir. Evinize ve aile hayatınıza dair harekete geçmeniz gereken konularda istediğiniz şansları yakalayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün hayatınıza dair atılım yapmanız gereken konularda öğleden sonra güzel şanslara sahip olacaksınız. Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz  isteksizlik yerini keyifli ortamlara bırakabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı yapmanız gerekenler konusunda harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün hızlı ve hareketli başlayan gününüz, öğleden sonra yerini biraz sakinliğe ve huzura bırakabilir. Dinlenmeye ve kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var. Maddi konularda harekete geçmeniz gereken konularda şanslı ve olumlu bir gün olacak.

Yengeç Burcu: Bugün sosyal çevre ve arkadaş ortamlarınızda kendinizi rahat ve güvende hissedeceksiniz. İş alanlarınızdaki oluşumlar zaman zaman kafanızı kurcalayabilir. Biraz rahatlamaya ve gezmeye ihtiyacınız var. Hayatınızla ilgili konularda bugün güzel ve etkili şanslara sahipsiniz.

Aslan Burcu: Bugün dış etkenlere bağlı olarak başlayan gününüz, öğleden sonra yerini hızlı ve aktif iş alanlarınıza bırakacak. Alacağınız güzel haberlerle gaza gelebilir, daha fazla işin altına girebilirsiniz. Size zarar vermek isteyen insanlar farkında olmadan size yeni şanslar sunacak.

Başak Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları, maddi konular gün içinde yerini, dış mekanlara, gidilecek yerlere bırakabilir. Bir işinizi tamamlamadan, diğer işinize başlamamaya özen gösterin. Sosyal ortamlarınızda ve arkadaş ortamlarınızda önemli şanslara sahip olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün öğleden sonra daha çok banka işleriniz veya ödenmesi gereken meblağlarla uğraşacaksınız. İçe dönük ama bir o kadar da keyifli bir gün olabilir. İş ve kariyer alanlarınızda, ortaklaşa hareket etmek ve başkalarından yardım almak için harika bir gün.

Akrep Burcu: Bugün iş ve hizmet hayatınıza yönelik başlayan gününüz, öğleden sonra yerini, ortak hareketlere veya sevdiğiniz kişinin programına göre davranmaya bırakabilir. Romantik etkileşimleriniz fazla. Özellikle seyahat ortamları ve tatil açısından keyifli bir gün olabilir.

Yay Burcu: Bugün, hızlı, aktif ve biraz da özelinize yönelik başlayan gününüz, öğleden sonra yerini iş ortamlarınıza bırakabilir. Tamamlanması gerekenler ve uğraşılarınız size bugün mutluluk ve keyif verecek. Ortaklaşa gelirleriniz konusunda bugün olumlu etkilere sahip olacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün hayatınız öğleden sonra hareketlenmeye başlıyor. Birkaç gündür, ev hayatınız ve aile ortamlarınıza vermeniz gereken önemi, aşk hayatınıza veya çocuklarınızla ilgili konulara kaydırabilirsiniz. Özel hayatınızda güzel ve etkili şanslar yakalayabilirsiniz.

Kova Burcu: Birkaç gündür hızlı ve aktif olan hayatınız bugün yerini, daha ev ortamlarına ve ailevi konulara bırakabilir. Evinizde misafir ağırlamak veya keyifli organizasyonlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İş konularında harekete geçmeniz için karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir.

Balık Burcu: Bugün yakın çevrenizle olan konular ön plana geçmeye başlayacak. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle vakit geçirebilir, onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Gerek özel hayatınızda, gerekse eğlence hayatınızda şansınız yüksek olacak.