Advertisement

Koç Burcu: Bugün meraklı, yerinde duramayan yönlerinizle akraba veya kardeşlerinizle vakit geçirebilir veya sevdiklerinizle kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra birkaç gün boyunca ilgi alanlarınız ev ve aile alanlarınıza kayacak. Arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularda hızlı ve pratik çözümler üreteceğiniz bir gün olacak. İhtiyaç ve beklentilerinizin yüksek, bu yüzden mantığınızı devreye sokmalısınız. Öğleden sonra yakın çevre alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Beklenmedik olaylar karşısında sakin olun.

İkizler Burcu: Alışveriş, geziler, kısa vadeli programlar, kendinize karşı ayıracağınız vakitler keyfinizi ve enerjinizi yerine getirecek. Şu sıralar fazlasıyla sabırsız olabilirsiniz. Özellikle bugün öğleden sonra maddi konularda yapacaklarınıza odaklanmanız mümkün.

Yengeç Burcu: Bugün sakin ve durgun başlayan gününüz, öğleden sonra yerini hızlı ve hareketli ortamlara bırakabilir. Şartları değiştirmek ve bazı konularda inatlaşmak için uygun bir gün olmasa da, aile konuları, yakın çevre sorumluluklarınız  için rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

Aslan Burcu: Arkadaş gruplarınızla sosyal, aktif  başlayan gününüz, öğlen saatlerinde yerini daha durgun ve sakin ortamlara bırakabilir. Zihinsel enerjiniz yüksek olacağından düşünce tarzınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Uzak çevrenizden beklenmedik haberler alabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün evde durmak istemeyebilir, göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunabilirsiniz. Gününüzü iyi organize ederseniz oldukça verimli bir gün geçirebilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla bir araya gelme isteğiniz yüksek olacak.

Terazi Burcu: Bugün öğle saatleri itibariyle iş ve kariyer alanlarınız aktif hale geliyor. Hayatınıza yön vermek ve istediğiniz gibi hareket etmek bugün kolay olacak. Yaratıcılığınız iyi çalışıyor.Özel hayatınızda beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız.

Akrep Burcu: Ortaklaşa giderleriniz ve harcamalarınız sabah saatlerinde aktifken, öğleden sonra dış koşullar, farklı ortam ve yerler daha fazla ilginizi çekecek. Arkadaşlarınızla seyahat ve gelecek planları yapabilirsiniz. Yalnız olmak yerine bugün sevdiklerinizle bir arada olmalısınız.

Yay Burcu: Bugün öğle saatleri itibariyle ortaklaşa para konuları, harcamalarınız ön plana geçmeye başlayacak. Hayatı farklı alanlardan görmeye başlayacak, bazı şeylerin nedenini iyi anlayacaksınız. İnsanlarla bir arada olma isteğiniz yüksek olabilir.

Oğlak Burcu: Siz tam bir görev adamısınız ve verilen işi veya hizmeti tamamlamadan içiniz rahat etmiyor. Bugün bulunacağınız ortamlarda kendinize bir uğraş bulmakta zorlanmayacaksınız ancak öğleden sonra ilginizi ortaklı işlerinize veya özel hayatınıza kaydırabilirsiniz.

Kova Burcu: Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bugün öğle saatleri itibariyle iş ve hizmet alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Duygularını rahatlıkla işlerine kanalize edebilirsiniz.Yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilir veya farklı davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu: Ailenize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz giderek artıyor. Bugün öğleden sonra daha yaratıcılığa ve aktivitelere yönelik bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda beklenmedik haberler gündemde. Sevdiğiniz insanla beraber hareket etme arzunuz yüksek olacak.