Advertisement

Koç Burcu: Bugün iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşan yeniay önünüzeki 15 gün boyunca bu alanlardaki yeni karar ve başlangıçları ayağınıza getirebilir. Artık bugünden sonra yeni bir işe başlayabilir veya yeni bir teklif alabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeleriniz olacak.

Boğa Burcu: Bugün oluşan yeniay, önünüzdeki 15 gün boyunca aşk hayatınızda, eğlence ve yaratıcılık alanlarınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlarınızı uygulamak için şans sunabilir. Bugünden sonra alacağınız kararlar uzun soluklu olacaktır.

İkizler Burcu: Bugün oluşan yeniay, eviniz ve ailenizle ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlarınızı ayağınıza getirebilir. Ev almak, satmak, kiralamak için uygun bir dönemde olacaksınız. Hayatınızı yönlendirmeniz ve üzerinde düşünmeniz gereken bir süreç olacak.

Yengeç Burcu: Bugün oluşan yeniay, yakın çevre alanlarınızda yeni başlangıç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Yine ulaşım, iletişim, satış, pazarlama veya reklam alanlarında işi olanlar için, bu alanda önemli kararlar ve başlangıçlar yapacakları bir dönem olabilir.

Aslan Burcu: Bugün maddi konularda oluşan yeniay, parayla ilgili işlerinizde ve kazançlarınızda önemli başlangıçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Paraya dayalı her tür işiniz için bu tarihten sonra rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Bugün enerjinizi iyi kullanacaksınız.

Başak Burcu: Kendi hayatınıza dair, kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir 15 gününüz olacak. Bugün oluşan yeniay bu alanlarda yeni karar ve başlangıçları ayağınıza getirebilir. Bu dönem mümkün olduğunca göz önünde olun ve yapmanız gerekenleri tamamlayın.

Terazi Burcu: Bugün oluşan yeniay, kadersel alanınızda oluşuyor. Bu dönem sonrası 15 gün boyunca geri planda duracağınız ve başkalarına yardım edeceğiniz konular öne çıkmaya başlayacak. Önemli başlangıçlardan ve kararlardan uzak durun ve planlarınızı yapın.

Akrep Burcu: Bugünden sonra arkadaşlık ve sosyal çevre ilişkilerinizde yeni kararlar ve başlangıçlarınızı uygulayacağınız ortamları rahatlıkla bulabilirsiniz. Geleceğinize yönelik her tür atılım ve girişimleriniz için uygun bir zaman olacak. Yeni tanışacağınız insanlar hayatınızda etkili olabilir.

Yay Burcu: Bugün oluşan yeniay, kariyer ve iş alanlarınızda etkili olmaya başlayacak. Kariyeriniz konusunda harekete geçmeniz gereken konular için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız. Önemli anlaşmalar, kararlar, projeler gündeme gelebilir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün oluşan yeniay, yabancı ortamlarınızda, seyahatlerinizde, eğitim, medya ticaret alanlarınızda yeni konu ve başlangıçları hayatınıza taşıyacak. Daha az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız. Bu güzel ve geleceğinize yönelik dönemi iyi değerlendirin.

Kova Burcu: Önünüzdeki 15 gün boyunca ortağınızın, eşiniizn veya sevdiğiniz insanın maddi durumunda yeni gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaaaaşanabilir. Yine kredi, faiz, banka işlemleriniz varsa kolay harekete geçebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün oluşan yeniay, özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bugünden sonra özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. İlişkilere dayalı her tür işiniz için güzel bir döneme giriş yapıyorsunuz.