Advertisement

Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda ve ön planda olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olmayabilir. Güç peşindesiniz ama insanların söylediklerine fazlasıyla takılıyorsunuz. Herkesten onay almaya çalışmak, sizin gibi cesur bir insana yakışmıyor. İlişkileriniz konusunda pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün hakim olmadığınız ortamlarda kendinizi tedirgin hissedebilir, duygularınızdaki güç isteğinizle hareket edebilirsiniz. Rahat ortamları tercih etmeniz ve özgürlüğünüze düşkünlüğünüz işinizi ihmal ediyormuşsunuz gibi bir hisse neden olacak.

İkizler Burcu: Bugün maddi konularda ve ortaklaşa yapılacak aktivitelerde güvensizlik hissiniz yüksek olabilir. İşinizi iyi yapıyor olmanız, bazı noktalarda sizi rahatlatacak. Özel yaşantınızda, stres size hakim olabilir ama yine de üzerinize aldığınız sorumlulukları mükemmel bir şekilde yerine getirmeyi başaracaksınız.

Yengeç Burcu: Özel yaşantınızda karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz ve bugün tamamen ilişkinize güvensiz ve kuşkuyla yaklaşabilirsiniz.Yaşayacağınız güzel oluşumları bugün görmezden gelmeyin ve ailevi konularda pişmanlıklar yaşamamaya gayret gösterin.

Aslan Burcu: Bugün iş hayatınızda ve günlük yerine getirmeniz gereken işlerde, sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Ev ve aile yaşantınızda heyecan ve huzur bir arada yaşanacak. Yalnız yakın çevrenize karşı sorumluluklarınız konusunda hala şüpheleriniz olabilir.

Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızda güç sizden yana olacak. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızı, gereksiz şüphe ve kaprislerle yormayın.Yakın çevrenizden alacağınız destekle kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Maddi konularda içinizi kemiren konuları başka bir gün dert etmekte fayda var.

Terazi Burcu: Bugün eviniz ve aileniz sizin için herşeyden önemli olacak ama yine de kendinizi tam anlamıyla güvende ve huzurlu hissedemeyebilirsiniz. Maddi konularda kazançlarınızın artacağı, rahata ereceğiniz bir dönem içindesiniz, masraflarınız artabilir. Kendinizi gereksiz yere üzmekten kaçının.

Akrep Burcu: Bugün çevresel iletişiminiz ve yakın akrabalarınızla güç paylaşımınız yüksek olacak. Atılımlarınız konusunda güzel destekler göreceksiniz. Yine de içinizi huzursuz eden bir şeyler var ve bunlar aslında hayatınızı tam anlamıyla kontrol edememekten kaynaklanıyor.

Yay Burcu: Bugün maddi konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Para harcamak istediğiniz bir çok kalem olmasına karşın, herşeyi en ince detayına kadar düşünmek sizi yorabilir. Beklenmedik yerlerden güzel kazançlarınız olacak, siz hiç merak etmeyin.

Oğlak Burcu: Bugün güvensiz ve sorgulayıcı tavırlarınızı bir kenara bırakmalı ve hayatınızın keyfini sürmelisiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlere karşı pişmanlık duyabilir, daha iyi olabilirdi düşüncesiyle hareket edebilirsiniz. Ne olursa olsun, kendinizi yetersiz hissetmekten vazgeçin.

Kova Burcu: Bugün güçlü duygularınızla ve olumsuz yönlerinizle başetmesini bilecek, çevrenizdeki insanları çok önemsemeyeceksiniz. Kalabalık ortam ve yerlerde kadın, erkek, herkes sizi konuşacak, sıkı bir dedikodu kazanına hazırlıklı olun. Unutmayın, size sizden başka kimse zarar veremez.

Balık Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaş ilişkilerinizde bugün güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.Yine de grupsal işlerinizde disiplinli ve programlı olmalısınız. Maddi konulardaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizden ve arkadaşlarınızdan saklama ihtiyacı hissedebilirsiniz.