Advertisement

Koç Burcu: Bugün birçok konuda duygularınızı ve düşüncelerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Hayal gücünüz yüksek olacak. Birkaç gündür aldığınız güzel haberlerle ve iyi hislerle iş ortamlarınızda kendinizi iyi hissediyorsunuz. Ters düşüncelerden uzak durun ve iyimserliğinizi sürdürün.

Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda sempatik ve iyimser tavırlarınızı sürdüreceksiniz. Yalnız biraz dalgın ve dağınık olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler hayattan daha fazla keyif almanıza neden oluyor. Arkadaşlarınız sizinle aynı fikirde olmayabilir.

İkizler Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda biraz dağınık etkiler altında olabilirsiniz. Beklenmedik yardımlar ve destekler sizinle olacak. Düşündüklerinizle, yaptıklarınız birbirini tutmayabilir. Etrafınızdaki değişimlere karşı tuhaf bir tavır takınabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün farklı yerlerde bulunmak ve değişik insanlarla vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Sizin bu uzak yerlere gitme isteğiniz veya yaptığınız planlar, yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen insanların hoşuna gitmeyebilir. Herkesi memnun edemezsiniz., tadınızı bozmayın.

Aslan Burcu: Bu Pazar ortaklaşa para konularında eliniz açık olabilir. Düşündüğünüzden daha çok para harcayabilir veya ortaya çıkacak bir ödeme konusunda eşinize veya sevgilinize yardım etmek isteyebilirsiniz. Siz verdikçe, para gelecek, paylaşmaktan korkmayın.

Başak Burcu: Bu Pazar sevdiğiniz insanla veya eşinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yalnız daha fazla kendinizden bahsetmeniz veya kendi planlarınıza odaklı olmanız aranızda sorun yaratabilir. Bugünü sevdiğinizle yalnız geçirmek yerine sosyal çevrenizle bir arada olmaya çalışın.

Terazi Burcu: Bu Pazar, yapılması gerekenler üzerinize üzerinize gelebilir. Daha planlı ve organize olmanız gerekecek. Kariyerinize dair güzel destekler altındasınız ama enerjinizi biraz daha yükseltmeniz ve geçmişe takılmamanız gerekebilir. Değişimlere açık olun.

Akrep Burcu: Bu Pazar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızın planlarından vakit bulabilirseniz, kendi özel hayatınıza gereken özeni gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızın söylediklerine çok kulak asıyorsunuz. Siz ortamların ve yaşayacaklarınızın tadını çıkarmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün göz önünde olduğunuz bir dönem olmasına rağmen, evinizin ve ailenizin tadını çıkarmayı isteyeceksiniz. Verilmiş sözleriniz varsa bunu yapmakta zorlanabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda bakışlar sizin üzerinizde olacak. Şeytan tüyünüz yüksek.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla temas halinde olmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz veya ihmal ettiğiniz kişilerle bir arada olmak önemli olabilir. Planlarınızı iyi ayarlayın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber hareket etmesini iyi becereksiniz.

Kova Burcu: Bugün maddi konular hayatınızda daha ağırlıklı olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda tutumlusunuz ama konu sizin paranıza gelince biraz dağınık etkiler altındasınız. Bu aralar işinize gelen destekler sizi sevindirecek. Yakın çevrenizde yaşanan değişiklikler üzerinizde baskı yaratabilir.

Balık Burcu: Bu Pazar, keyfiniz yerinde olacak, yalnız özel hayatınızda konuştuklarınız başınıza iş açabilir. Başkalarının hayatı konusunda tutarlısınız ama iş kendi hayatınıza gelince aynı tutarlılığı ve düzeni gösteremeyebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmelere odaklanın.