Advertisement

Koç Burcu: Bugün, göz  önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz yüksek, yine ortaklı işiniz varsa bugün dikkatli adımlar atmalısınız. Hayatınızdaki bir çok girişim ve atılım için karşı taraftan onay almaya ihtiyaç duyar gibisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, uzak seyahatlere dayalı, yabancı ortaklı işlerinizde bazı sorunlar su üstüne çıkabilir. Bazı koşullar sonucunda işlerinizde bir takım aksamalar ve bozulmalar görülebilir. Yurtdışında veya şehirdışındaysanız, sağlığınızla ilgili konularda zorluklar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Ortaklaşa para işlerinizde, spekülasyona dayalı alanlarınızda bazı bozulmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Kolay kolay ikna olmayacak gibi gözüküyorsunuz, olayların ardındaki nedenleri araştırmak için bugünden yararlanın.  Aşk hayatınız oldukça aktif.

Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve paylaşımlarınızda bazı zorlanamalar söz konusu olabilir. Karşı tarafın baskısı aile ilişkilerinizde kopmalara ve bazı sorunların yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Gerçekleri iyice öğrenmeden harekete geçmeyin.

Aslan Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde bazı sorunlar ve bozulmalar görülebilir. İş alanınızdaki baskılar, zihninizi meşgul edecek ve olayların ardındaki gerçekleri bulmak için şiddetli bir istek duyacaksınız. Yakın çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, aşk ve eğlence hayatınızda parasal konular yüzünden bozulmalar yaşayabilirsiniz. Borsada yatırım yapanlar bugün dikkatli adımlar atmalılar. Risk alma isteği ve yönlendirmeler sonucu hareket etmeniz bazı noktalarda sizi zorlayabilir.

Terazi Burcu:Bugün, ev ve aile ortamınızda vereceğiniz bazı kararlar, aile ilişkilerinizi zedeleyebilir. Veya ailenizden çok yakın bir insanla bazı güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Her ne kadar kendi hayatınız bu aralar ön planda olsa da, ailenize ve kararlarına saygı göstermeniz doğru olacak.

Akrep Burcu: Bugün, yakın çevre iletişiminizde bazı aksilikler ve sorunlar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki insanları kendi isteklerinize göre yönlendirmemelisiniz. Çünkü bu aralar kendinize dönük bir yapı içinde olabilir, insanlarla aranıza gereksiz mesafeler koyabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Parasal konular yüzünden arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bozulmalar meydana gelebilir. Size daha fazla heyecan verecek oluşumlara yönelmeniz gerekiyor.

Oğlak Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda bazı iş ilişkilerinizde bozulmalar görülebilir. Kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz. İşlerinizin arkasındaki sorunları iyice gözden geçireceğiniz ve anlamaya çalışacağınız bir gün olmalı. Arkadaş ortamlarınızı iyi koordine edebilirsiniz.

Kova Burcu:Bugün, yabancı ortaklı işleriniz, medya, eğitim veya ticaretle ilgili işlerinizde beklenmedik bozulmalar ve sorunlar gündeme gelebilir. Olayların ardındaki nedenleri öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Bu konuda sevdiğiniz insan size yardımcı olabilir.

Balık Burcu: Bugün, arkadaş ve çevrenizin baskıları ve yönlendirmeleri, parasal konularda zorlanmaları gündeme getirebilir. Arkadaşlarınızla yaşayacağınız bir olay sonucunda ilişkinizde bazı bozulmalar oluşabilir. Yaşadıklarınızı kendinize saklıyorsunuz.