Advertisement

Koç Burcu: Bugün, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanlarınızda sorumluluklarınız artabilir. İlişkilerinizde sevdiğiniz insana karşı daha sıcak ve samimi olmaya çalışın ve yapılacakları bir görev gibi görmeyin. Sizi harekete geçirecek güzel oluşumlara odaklanmaya çalışın.

Boğa Burcu: Bugün, evinize ve ailenize yönelik işlerinizde kafanız iyi çalışacak. Aynı zamanda iş, hizmet alanlarınızda önemli sorumluluklar üstlenmeye hazır olacaksınız. Yeni başlanacak bir proje bugünlerde başınızı kaşıyacak vakit bırakmayabilir.

İkizler Burcu:Bugün, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Üstleneceğiniz bu sorumluluklar zaman zaman sizi zorlasa bile, yakın çevrenizden alacağınız destekle, bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. İyi düşünmeye çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün aile hayatınızda sorumluluklarınız artacak. Üstleneceğiniz yeni sorumluluklar zaman zaman enerjinizi aşağı çekse bile,  sahip olduklarınızın değerini bilerek hareket edeceksiniz. Eğlence hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi sinirli davranışlara itebilir.

Aslan Burcu: Bugün, yakın çevre konularında önemli sorumluluklarınız olabilir. Başkalarının işleriyle uğraşmak ve bu yükümlülükleri üstlenmek, zihinsel anlamda sizi yorabilir. Olayların sizi harekete geçirici yanlarına odaklanmaya çalışmalısınız.

Başak Burcu: Parasal konularda ekonomik davranmak ön plana çıkabilir. Bir şeyler alacaksınız veya bir alışverişte bulunacaksınız, paranızı ve şartlarınızı korumalı ve daha ekonomik adımlar atmalısınız. Beklenmedik yerlerden elinize geçecek paraları bu sıralar iyi değerlendirin.

Terazi Burcu: Bugün, kendi hayatınıza dair üstlenmeniz gereken sorumluluklarınız artacak. Hayatınızla ilgili konularda önemli kararlar verebilirsiniz. Bu dönem biraz daha ekonomik davranmaya özen gösterin ve moralinizi yüksek tutun.

Akrep Burcu:Bugün, özel hayatınızda fedakarlıklarınız ön plana çıkacak. Sevdiğiniz insan için gereksiz yere  fedakarlıklarda ve hoşgörüde bulunabilirsiniz. Maneviyatınızın ve düşüncelerinizin biraz disipline ihtiyacı olabilir. İş alanlarınızda kavga eder gibi davranmayın.

Yay Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda sorumluluklarınız ve yükümlülükleriniz artacak. Arkadaşlarınızın hayatı için üzerinize gereğinden fazla sorumluluk alabilir veya bir organizasyon içerisinde kendinizi birçok konudan sorumlu hissedebilirsiniz. Geleceğinize çeki düzen vermek için güzel bir gün olabilir.

Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda önemli sorumluluklar sizleri bekliyor. Toplumsal konularda da bazı yükümlülükler üstlenmekten geri kalmayacaksınız. Oldukça yoğun bir dönem içindesiniz, biraz da kendinizi ve ailenizi düşünün ve buna göre hareket etmeye çalışın.

Kova Burcu: Bugün, uzak diyarlar, buradaki akraba veya kardeşleriniz adına ya da diğer işleriniz adına sorumluluklarınız artacak, üzerinize almanız gerekenden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.  Bu birkaç gün iş alanlarınız oldukça aktif, fazlasıyla göz önünde olacaksınız.

Balık Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ya eşinizin ya da sevgilinizin parasıyla ilgili konularda  üzerinize düşeni fazlasıyla yapacaksınız. Veya eşiniz veya sevgiliniz bu dönem biraz ekonomik davranmak durumunda kalabilir.