Advertisement

Koç Burcu: Bugün aşk hayatınız hareketlenmeye biraz daha canlanmaya başlayacak. Eğlenceli ortamlar ve kendinizi ortaya koyacak güzel işler peşinden koşabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında hala tedirginliğiniz olabilir zira herşeyi kendi  istekleriniz için kullanmaya meyillisiniz.

Boğa Burcu: Bugün daha fazla kendinize, sevdiğinize ve ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Kendi üzerinizde hissettiğiniz değişimler içsel olarak stres yaşamanıza neden olabilir. İşinize gereken özeni gösterdiğiniz bu dönem, aynı ilgiyi sağlığınıza ve düzeninize göstermeniz gerekecek.

İkizler Burcu: Bugün yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz hızlı olacak. Ayrıca sevdiğiniz kişiyle beraber kısa geziler ve planlar yapabilirsiniz. İş ve hizmet alanlarınızda yapmanız gerekenler ön plana çıkabilir. Sağlığınıza ekstra dikkat edin.

Yengeç Burcu: Bugün parasal konularda istediklerinizi yapabilirsiniz. Daha eğlenceli ve rahat bir gün olacak. Eviniz ve ailenizle ilgili konular hayatınızın merkezinde ve onlar için uğraşmayı kendinize görev edineceksiniz. Aşk hayatınız veya özel yaşantınız işiniz dolayısıyla sizi zorlayabilir.

Aslan Burcu: Bugün ev ve aile hayatınız ön planda olacak. Yorucu geçen birkaç günün ardından artık tamamen kendi ailenize odaklanmak isteyebilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizle güzel planlar yapabilirsiniz. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve hayatı sorguladığınız bir dönem.

Başak Burcu: Bugün parasal konularda çevrenizde ihtiyacı olanlara yardım etmek ön plana çıkabilir. Enerjinizi aktif olduğunuz konulara değil, daha derin konulara harcayabilirsiniz. Yakın çevreniz veya akrabalarınızın hayatıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edecek.

Terazi Burcu: Bugün, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla geleceğinize dair güzel planlar içine girebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlardan bu haftasonu fayda ve yarar sağlayacaksınız. Bugün parasal konularda halletmeniz gerekenlerin üzerine yoğunlaşın.

Akrep Burcu: Bugün, kariyerinize yönelik adımlarınızda şansınız yüksek olabilir. Beklenmedik yardımlarla karşılaşacaksınız. Geri planda dursanız ve isteksiz olsanız bile, yaptıklarınız takdir edilebilir. Kafanıza iş konularını takmayın ve bugün kendinize vaktinizi ayırın.

Yay Burcu: Uzak seyahatleriniz ve grupsal işleriniz konusunda  güzel etkiler altında olacaksınız. Birkaç gündür üzerinizde hissedeceğiniz olumsuzluklar geride kalmaya başlayacak. Organize olduğunuz zaman aranılan insan oluyorsunuz. Geçmişi artık bir kenara bırakın.

Oğlak Burcu: İş hayatınızda başkalarından ve başkalarının kaynaklarından destek almasını iyi bileceksiniz. Kariyer ve iş alanlarınızın fazlasıyla aktif olduğu bu dönem, arkadaşlarınıza ve özel hayatınıza biraz daha özen göstermeye çalışın. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda güzel planlar sizleri bekliyor. Yine ortaklı işi olanlar, ortaklarıyla gelecek planları yapabilir. Uzak çevrelerde bulunma isteğiniz bu haftasonu size yol planları yaptırabilir. İş ve kariyer alanlarınızda iletişiminizi sağlam tutmaya çalışın.

Balık Burcu:  Bugün iş hayatınızda rahat hareket edeceksiniz ve oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Ortaklaşa para konuları devrede olacak. Daha fazla kendinize, dış dünyaya ve yapacaklarınıza yönelik hareket etmeniz yararınıza olabilir. Parayı kafanıza dert etmeyin.