Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya oğlak burcunda dolaşan ay etkisiyle başlıyoruz. Gün içinde sürpriz gelişmeler hoşumuza gidebilir. Ani ve beklenmedik tepkiler vermemeye özen gösterin. Perşembe günü merkür- satürn birleşimiyle, düşünsel konularda ciddi, sorumluluk sahibi ve planlı olarak hareket edebiliriz. Bir de kendimizi yalnız hissedeceğiz. Karamsarlık bu birkaç gün etkili olabilir. Pazar günü ise venüs akrep burcuna geçecek. İlişkilerimizde tutkulu, kıskanç ve baskıyla hareket etmeye meyilli olabiliriz.

Koç Burcu: Bugün iş ortamlarınız ve iş hayatınızda çalıştığınız insanlarla ortak tavırlar içine girecek ve somut çalışmalar sergileyeceksiniz. İçinizde saklı tuttuğunuz enerjiyi, çalışma ortamlarınıza kanalize ederek stresinizi atmanız mümkün. Tepkilerinizi gün içinde kontrol edin.

Boğa Burcu: Bugün, yabancı ortaklı işler, eğitim, seyahat ve ticaret alanlarınızda şanslı etkileriniz olabilir. Daha az tanıdığınız insanlar üzerinde etkinizi güçlü bir şekilde kullanacaksınız.Bu haftada iş alanlarınızda sorumluluklarınız artmaya devam edecek.

İkizler Burcu: Bugün, ortaklaşa para konuları gündeminizde olarak haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik alanlardan alacağınız olumlu etkiler gün içinde keyfinizi yerine getirebilir. Bulunacağınız sosyal çevrelerde vereceğiniz tepkiler fazla olabilir. Çevrenizdeki şaşırtıyorsunuz.

Yengeç Burcu: Bugün biraz zor etkiler altında olsanızda paylaşımcı yapınızı ön plana çıkararak ve aşk hayatınızda olumlu adımlar atarak, kendinizi ve sevdiklerinizi keyiflendireceksiniz. Sadece kendinizi düşünmediğiniz zaman daha verimli ve keyifli bir insan oluyorsunuz, sevdiklerinizi hayatınıza katın.

Aslan Burcu: Haftaya iş, hizmet alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Bugün yapmanız gerekenleri hallettikten sonra rahat bir nefes alacaksınız. Uzak yerlerden veya akrabalarınızda  alacağınız haberler gün içinde duygu iniş çıkışları yaşamanıza neden olacak. Kafanızı gereksiz ayrıntılarla doldurmayın.

Başak Burcu: Haftaya aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular veya yaratıcılığa dayalı işleriniz konusunda kendinizi ortaya koyma isteğiniz yüksek olarak başlayacaksınız. Aşk hayatınızda güvensizlikler yaşamanız mümkün. Yaratıcılık isteyen işleriniz için şanslı etkilerinizi iyi kullanın.

Terazi Burcu: Haftaya eviniz ve ailenizin olayları ön planda olarak başlıyorsunuz. Özel hayatınızda oluşan olaylara fazla tepki vermemeye çalışın.  Olayları fazlasıyla kişisel algılayabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında şanslı etkileriniz olacak. Aile bütçenizi planlayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, yakın çevre iletişiminizle veya kardeşlerinizin, akrabalarınızın hayatı ön planda olarak haftaya başlıyorsunuz. Düşündüklerinizi kendinize saklamayın, insanlara karşı biraz daha açık ve net olursanız, onlar tarafından hayalkırıklığı yaşama ihtimaliniz o kadar düşük olacaktır.

Yay Burcu: Bu hafta, organizasyon, kalabalık ortamlar, davetler veya sosyal ortamlarınızda sorumluluklarınız artacak ve hızlanacak. Haftaya para konuları ön planda olarak başlıyorsunuz. Para kazanma arzunuz yüksek olacak, özel hayatınıza dayalı harcamalarınız konusunda tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, kişisel bağımsızlığınız ve hareketli yapınızla, iş ve kariyer gelişimleri arasında bocalayabilir, kendi karakterinizin özelliklerini iş hayatınıza yansıtabilirsiniz. Aile hayatınızda duygusal olarak kendinizi sinirli ve öfkeli hissedebilirsiniz. Yaratıcılık isteyen işleriniz için olumlu etkiler altındasınız.

Kova Burcu: Haftaya biraz geri planda durarak ve isteksiz başlayabilirsiniz. Kafanızın içinde büyüttüğünüz olaylar, yakın çevre iletişiminizde beklenmedik tepkiler vermenize neden olabilir. Eviniz ve aileniz size destek veren ve kucak açan tek yermiş gibi gözükebilir.

Balık Burcu: Haftaya sosyal hayatınız ve organizasyona yönelik işleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Parasal konularda duygusal olarak tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Yakın çevrenizden beklediğiniz destek gelecek ve iletişime dayalı konularda şanslı etkilere sahip olacaksınız.

-Bugün doğanlar

Bugün doğduysanız; adalet ve yargı duyunuz çok gelişmiş. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli, kendinizi gereksiz konularda üzmemelisiniz. Hayatınız boyunca size güvenen insanlar ve dostlarınız olacak. Maddi konularda hemen karşı tarafa inanıyorsunuz. Hayatınızı değiştirecek bir mirasınız olabilir.. Bu sene, maddi konularda çok açılmamak kaydıyla, güzel ve etkili şanslarınız olacak. Ani kararlardan kaçının.