Advertisement

-Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün akşam saatlerine kadar planlı ve programlı hareket etmek önem kazanacak. Hislerimizi ortaya dökmek, hayatınızdan istediğimiz tatmini almak  kolay olmayabilir. Akşam saatlerinde ay burç değiştirerek kova burcuna geçecek ve diğer insanlarla olan sosyalliğimizi arttıracak. Sabahtan akşam saat 17:17 ye kadar ay boşlukta olacağından, önemli kararlardan ve başlangıçlardan kaçınalım.

Koç Burcu: Bugün, akşama kadar yüksek enerjinizi dinginlemeye çalışmalı, gücünüzü iyi kullanmalı ve yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız. Göz önünde olmak size keyif verecek ve bu sefer şartlarınızı daha rahat kullanacaksınız. Arkadaşlarınız sizin için çok önemli.

Boğa Burcu: Bugün, kendinizi gerek sağlık açısından, gerekse iş konusunda zorladığınızı farkedebilir ama bunu çok fazla önemsemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde oldukça yüksek enerjili ve hareketli olacağınızdan, size ayak uyduracak olan insanlarla program yapın.

İkizler Burcu: Bugün, sizi zorlayan alanlar geride kalmaya başlayacak. İş ortamınızdaki ve sosyal alanınızdaki fırsatları, istediğiniz yöne çekmesini bilecek, üzerinizdeki baskıları çalışma alanınıza kanalize edeceksiniz. Farklı konu ve olaylar akşam saatlerinde ilginizi çekmeye başlıyor.

Yengeç Burcu: Bugün, paylaşım içinde olduklarınızla veya sevgilinizle uzaklara kaçma, seyahat yapma isteğiniz yoğun olacak. Akşam saatlerinde ise, ortaklaşa para durumunuzu gözden geçirebilir veya ödemeleriniz konusunda harekete geçebilirsiniz.


Aslan Burcu: Bugün, ortaklaşa iş konularındaki rahat ve iyimser tavırlarınız grupsal işlerinizde  size yeşil ışık yakacak. Değişimlere ve oluşacak koşullara çok rahat ayak uyduracaksınız.Akşam saatlerinde, iş hayatınızda önemli kararlar almamaya ve önemli adımlar atmamaya özen gösterin.

Başak Burcu: Bugün, üzerinizde baskı ve birkaç gündür yaşadığınız yetersizlik, yerini daha verimli ve sizi geliştirecek ilişkilere bırakacak. Aşkı arıyorsanız, karşınıza ilginç deneyimler çıkabilir. Sizi anlayan ve sevginizi besleyecek insanlara ihtiyacınız bugünlerde oldukça fazla.

Terazi Burcu: Şu birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz  gerginlikler geride kalmaya başlıyor. Gün içinde yapmanız gerekenlere odaklanabilir, ailenizin isteklerini keyifle yerine getirebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra aşk ve eğlence konuları hayatınızın merkezine yerleşecek.

Akrep Burcu: Bugün, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık alanlarınızdaki sorunları veya yakın çevre iletişiminizdeki aksaklıkları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Kısa yolculuklar, geziler, alışverişler ve sevdiklerinize ayıracağınız vakit daha keyifli ve sizin için daha anlamlı olacak.

Yay Burcu: Bugün, maddi arzularınız ve bu alandaki beklentileriniz yüksek olacak. Gün içinde karşılaşacağınız olumsuzlukları fazla kafanıza takmayacaksınız. Akşam saatlerinde somut konular yerini, yüzeysel ilişkilere ve hızlı telefon trafiğine bırakabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, daha sakin ama daha keyifli bir gün sizi bekliyor olacak, Uzun yürüyüşler, temiz hava yorgunluğunuzu almak ve ruhen sizi rahatlatmak için en doğru seçim. Akşam saatlerinde maddi konular ve sahip olduklarınız ön plana geçmeye başlıyor.

Kova Burcu: Bugün, sabah saatlerinizdeki huzursuzluk yerini akşam saatlerine doğru, güzel ortamlara bırakacak. Hareketli ve keyif alacağınız birkaç güne hazırlıklı olun.Yine de gün içinde önemli kararlar almamakta fayda var. Kendinizi ve yapacaklarınızı geliştireceğiniz bir dönemdesiniz.

Balık Burcu: Bu birkaç gündür oldukça  aktif ve hareketli olan gününüz, bugün akşam saatlerinde yerini sakinliğe ve kafa dinlemeye bırakacak. Yaptıklarınızı gözden geçirmek, düşünmek ve plan yapmak için uygun bir gün. Gün içindeyse, sevdiklerinizle paylaşım içine girebilirsiniz.

-Bugün doğanlar

Bugün doğduysanız; her ortamda tartışma ve münazaralara girmekten hoşlanıyorsunuz.Yaşamın gizemli ve bilinmeyen yönleri oldukça ilginizi çekiyor. Ailenize olan düşkünlüğünüzle onlara karşı her zaman cömert davranacak, yeni tanışacağınız insanlardan kariyeriniz adına fayda ve yarar göreceksiniz. Bu sene, kadersel bir yıl olabilir. Şartlar pek elinizde olmasa bile, yeniyıl sonrası önemli başlangıçlar gündeme gelebilir.