Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün gökyüzünde etkili olacak merkür- satürn birleşimiyle, düşünsel konularda ciddi, sorumluluk sahibi ve planlı olarak hareket edebiliriz. Bir de kendimizi yalnız hissedeceğiz. Karamsarlık bu birkaç gün etkili olabilir. Gerçeklik duygusu, baş edemediğimiz noktalarda bize ağır gelebilir. Çözüme yönelik hareket etmeli, olumsuzluklar karşısında gardımızı düşürmemeliyiz.

Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda aklınız keskin ve disiplinli çalışacak. Bir sorununuz varsa  net ve çözümcü kararlarınız olabilir. Kendinizi özel alanlarınızda yalnız ve izole olmuş hissedebilirsiniz. Bu aynı zamanda ortaklı alanlarınızda ve işlerinizde de etkili olacak.

Boğa Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda titiz, keskin ve net tavırlarınız ortaya çıkabilir. Oldukça disiplinli olacaksınız ama bazı noktalarda tatmin olmanız kolay olmayabilir. Olumsuz bakış açınızdan kurtulmaya çalışın, gün içinde kafanıza bir şeyler takılı kalabilir.

İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınızda bazı karamsarlıklarınız ön planda olacak. Yine çocuklarınızla ilgili konularda disiplinli yanlarınız ortaya çıkabilir. Sorunlarınız varsa olumsuz düşünce yapınızla, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, insanlarla aranıza duvar koymamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün gün içinde ev ve aile hayatınızda bazı karamsarlıklarınız oluşabilir. Olumsuz bakış açınızla olayları büyütmemeye özen gösterin. Eğer çözülmesi gereken bir sorun varsa, o sorunu disiplin ve keskin gözlem yeteneğinizle halledebilirsiniz.

Aslan Burcu: İletişime dayalı işlerinizde  keskin, net ve çözüme yönelik çalışan kafanızla hareket edeceksiniz. İletişiminizde bazı zorlanmalar ortaya çıkabilir, bu sizin gerçekleri en net haliyle görmenizden kaynaklı olabilir. Önemli iş görüşmeleriniz varsa, uzun vadeli çalışmalarda bulunabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, parasal konularda, ticari alanlarınızda kafanız iyi çalışacak. Yine muhasebeye dayalı işlerinizde keskin ve ayırıcı bakış açınızla bir çok işinizi halledebilirsiniz. Bu birkaç gün para konusunda biraz eliniz sıkı davranabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, kişisel hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenmeye hazır olabilirsiniz. Konuştuğunuz ve düşündüğünüz şeyleri etkili ve keskin bir şekilde hayatınıza geçirebilirsiniz. Hayatınıza dair olumsuz düşünceleri bir kenara bırakın ve olayları gözünüzde büyütmeyin.

Akrep Burcu: Bugün, kendinizi bir çok konuda yalnız hissedebilirsiniz. Bakışaçınız dar olacak ve geçmiş dönemde yaşadıklarınızı hatırlamak ve buna göre bazı pişmanlıklar içinde bulunmak gibi etkileriniz olabilir. Yardıma dayalı işleriniz varsa disiplinli ve planlı davranabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, sosyal çevre ve arkadaş ortamlarınızda disiplinli ve planlı hareket etmek yararınıza olabilir. Kalabalıklar içinde bile kendinizi yalnız ve anlaşılmaz hissedebilirsiniz. Gerçekçilik duygusu ön planda olabilir ve bu da alacağınız keyfi azaltabilir.

Oğlak Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda önemli ve ciddi iş anlaşmaları devrede olabilir. Kararlarınız açık ve net olacak ama aklınızı kurcalayan şeyler ve gerçekçi bakış açınız kolay tatmin olmanızı ve kendinizi rahat bırakmanızı engelleyebilir. İş ortamlarınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün,dış ortamlarda, seyahatlerde ve ticarete dayalı işlerinizde önemli sorumluluklar üstlenebilir ve bu alanlarda kalıcı ve etkili çözümler üretebilirsiniz. Bakış açınız dış dünyaya karşı biraz olumsuz olabilir, geleceğinize dair konularda yalnızlık duygusu hakim olabilir.

Balık Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında, vergi, kredi, faiz konularında bakış açınız sert ve keskin olabilir. Bu alanda önemli sorumluluklar alabilirsiniz, yine de olumsuz bakış açınız size bu birkaç gün zor gelebilir. Hayatınızdaki değişimleri sorgulayabilirsiniz.