Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün Ay Kova Burcunda dolaşacak. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.

Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika bir gün.

Koç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla veya varsa ortaklı işlerinizde paylaşımlarımız artacak. Mantıklı yapınızla kendi düşüncelerinizi rahatlıkla karşı tarafa sunabilirsiniz. Hareket etme isteğiniz yüksek olacak ve sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla yapacağınız planlar içinde yer alacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, iş ortamlarınızda veya yapmanız gereken günlük işlerinizde ufak tefek işler ve tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda ve iş alanlarınızda şansınız gayet yüksek gözüküyor. Düşüncelerinizi uygulayın.

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda ve varsa çocukla ilgili konularda bugün kafanız net ama biraz taraflı olabilir. Eğlenceli ortamlarda kendinizden ve yaşadıklarınızdan konuşmayı isteyeceksiniz. Oldukça keyifli ve farklı bir gün geçirebilir, değişik yerler görme arzunuzla hareket edebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün aile hayatınızda, sevdikleriniz ve paylaşım içinde olduklarınızla iletişiminiz artabilir. Evinizin veya ailenizin geleceği için planlar yapabilir, kendi kişisel deneyimlerinizden faydalanabilirsiniz. Harcamalarınızı ve gelirlerinizi dengeye oturttuğunuz zaman sizden iyisi olmayacak.

Aslan Burcu: Bugün, yakın çevreniz , akraba veya kardeşlerinizle iletişiminiz güçlü ve tek taraflı akabilir. Bir araya geldiğiniz insanları dinlemekten çok anlatmaya meyilli olacaksınız. Gün içinde telefon veya mail trafiğiniz fazla olacak. Özel hayatınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Başak Burcu: Bugün, maddi konularda veya alışverişlerde kafanız ticari olarak iyi işleyecek. Yapacağınız alışverişlerden veya satışlardan iyi para kazanabilir veya para konularında gelecek planları yapabilirsiniz. Detay ve ayrıntı isteyen işler, bugün vaktinizin çoğunu alacak.

Terazi Burcu: Bugün kendi hayatınızda insanlarla bir arada olmak isteyecek, paylaşımlarınızı arttıracaksınız. Yine de sadece kendinizle ilgilenir ve başkalarını dinlemezseniz, yaşadıklarınıza dair önemli ipuçlarını gözden kaçırabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda keyfiniz yerinde olacak.

Akrep Burcu: Bugün yaratıcılığınız ve çözüme yönelik hareketleriniz yüksek olacak. Harekete geçmekten çok işleri planlama yönüyle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi gözlemlemek ve tartmak için uygun zamanınız olacak. Aileniz veya evinizle ilgili konularda tembel davranabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün geleceğinize yönelik atılımlarda ve girişimlerde bulunacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ortamlarda sırf kendinizden bahsetmeden önce, insanlarında düşüncelerini göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz.Hayatınız paylaştıkça daha güzel olacak. Yakın çevrenizle iletişiminiz artıyor.

Oğlak Burcu: Bugün kariyer hayatınızda veya iş ortamınızda işler tamda planladığınız gibi olabilir veya kalabalık ve sosyal ortamlarda düşüncelerinizle ve konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bazı ortamlarda bulunduktan sonra, sahip olduklarınızı yargılamaya başlayabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün değişik ve farklı insanların yanında, seyahatlerde veya kurs, seminer gibi ortamlarda konuşmalarınız ve düşünce tarzınızla kolaylıkla ön plana çıkacaksınız. Kafanızı kurcalayan soruların yanıtlarını arayabilir, kendinizi hayatın anlamını tartışacak ortamlar içinde bulabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün hayatınıza ışık tutacak bir insandan tavsiyeler alabilir, kendi bakış açınızı ona rahatlıkla aktarabilirsiniz. Ortaklaşa maddi konularda çözümleriniz olacak.Yaratıcılığınız yüksek olacağından sadece kendi alanlarınızla uğraşmak sizi rahatlatabilir.