Advertisement

Koç Burcu: Bugüne, biraz geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Miskinlik ve uyuşukluk hissi normal hareket etmenizi engelleyebilir. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca sizin yanınızda olacak. Bugün iş ortamınızda geri planda kalmanız işinize yarayacak.

Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizin ve ortamlarınızın göz bebeği olabilir, haftasonuna hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. İş yaşantınızda geçmişte kalmış bir ilişkiniz, bulunacağınız sosyal ortamlarda karşınıza çıkabilir. Bu karşılaşmaya fazla bir anlam yüklemeyin.

İkizler Burcu: Bugün aktif olan iş alanlarınızda paylaşımcı yanlarınız ön planda olacak. Normalde mantıklı olan yapınız, konu iş ortamına gelince daha duygusal tepkilere yatkın görünüyor. Sevdiklerinize karşı duygusal, iş ortamlarınızda ise, mantıklı olmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün uzak çevrenize karşı anlayışlı ve kabullenici yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında şansınız yüksek görünüyor. Her halükarda kendinizi iyi hissedeceksiniz.Aile hayatınızda net olmayan ortaklaşa maddi konular, bugün konuşmalarınızla bir takım sonuçlara ulaşabilir.

Aslan Burcu: Bugün ortaklaşa giderleriniz konusunda fazla çömert ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Özellikle ailenize ve sevdiklerinize karşı güzel jestler içinde olacaksınız. İş alanlarınızdan alacağınız güzel haberler, keyfinizi yerine getirecek. Enerjiniz çok kuvvetli.

Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda oldukça müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa, yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz. Parasal konularda kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olacak.

Terazi Burcu: Bugün, işleriniz ve hizmet alanlarınız ön planda olmaya başlayacak. İş anlamında keyfiniz yerinde olduğundan, koşturmaca ve dikkat gerektiren konularda biraz tembel davranabilir, canınızın istediği alanları öne çıkartabilirsiniz. Güzel gelişmeler hayatınızı renklendirecek.

Akrep Burcu: Bugüne, yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya varsa çocuklarınızla ilgili konularla başlangıç yapacaksınız. Özel hayatınızda yarım kalmış bir meseleniz varsa bugün vaktinizi alabilir. Yakın çevrenize karşı iletişiminizde güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz.

Yay Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu evinizden veya bulunduğunuz yerden halletmeye çalışacak, hareket ederek fazla enerji harcamayacaksınız. Sosyal ortamlardaki sorumluluklarınız sizi gereğinden fazla yorabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, hızlı ve biraz da net olmayan iletişim trafiğiyle güne başlayacaksınız. İş ortamınızda fedakar ve anlayışlı yönlerinizle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle bugün bir çok işinizi halledebilirsiniz. Dalgınlığa dikkat.

Kova Burcu: Bugüne, maddi konularda veya para konularında fedakarlıklarla başlayabilirsiniz. Her konuda cin gibisiniz ama konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor.  Beklenmedik bir iş bugün gündeme gelecek, tuttuğunuzu koparmanız gerekebilir.

Balık Burcu: Bugün yakın çevrenizden alacağınız haberlerle, kendinizi iyi hissedecek ve zamanınızın çoğunu kendi yapmak istediklerinize ayıracaksınız. Güçlü ve etkili arkadaşlarınızdan hayatınıza dair güçlü destekler görebilirsiniz. Sağlığınızı bu aralar çok fazla zorlamayın.