Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya biraz dağınık ve yardımsever etkilerle başlayabiliriz. Çarşamba günü  sabaha karşı koç burcunda dolunay oluşacak. Bu birkaç gün ilişkilerimizde ve özel hayatımızda hassaslıklar, alınganlıklar veya gerilimler oluşabilir. Perşembe günü, özel hayatımızda olumlu etkiler altında olacaksınız. Cuma günü, sorumluluklarımız artacak. Planlı, düzenli, programlı hareket ederek bir çok işimizi organize edebilirsiniz. Cumartesi günü, alışveriş, keyif yapma etkilerimiz yüksek olacak. Abartıya kaçmadan sadece ihtiyacımız olan eşyaları almak üzere hareket etmeliyiz.

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda  ve arkadaşlık ilişkilerinizde çevrenize ve sevdiğiniz insana karşı fedakar yaklaşımlarınız olacak. Başkalarına yardım etmek için kolları sıvayacaksınız. Ruhsal  ve ilginç olaylar yaşayabilir, bugün hayatınızı ve kendinizi düşünerek hareket etmeyi tercih edeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün, ortaklaşa işlerinizde veya özel yaşantınızda çevrenizle beraber hareket etmesini başaracak ve geleceğinize yönelik önemli adımlar atmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra, bir parça içinize kapanma ve hayatınızı gözden geçirme gibi etkileriniz yoğun olabilir.

İkizler Burcu: Bugün yaratıcılık isteyen alanlarınızda veya işlerinizde yardımsever etkiler altında olacaksınız. Çok samimi olmadığınız insanlardan destek ve fayda görmeniz mümkün. İş alanınızda olayların bütününü görmeniz ve buna göre hareket etmeniz sizi başarılı kılmaya yetecek.

Yengeç Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Önemli bir iş bağlantısı gün içinde keyfinizi yerine getirecek. Genel olarak bu aralar ev ve aile hayatınızda sevdiklerinize karşı elinizden geldiği kadar anlayışlı ve yardımsever olacaksınız.

Aslan Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla beraber hareket etmesini başaracak, olumlu iletişiminizle karşı tarafın gönlünde taht kuracaksınız. Aile konularınızda veya yakın çevrenizde aktivite gerektiren işleriniz için uygun koşulları yaratabilir ve bu alanlarda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, bulunacağınız dış ortamlarda, ani ve farklı tavırlarınız ön planda olabilir. Etrafınızdakileri davranışlarınızla şaşırtabilirsiniz. Kafanızın karışık olduğu noktaları fazla kurcalamamalı, kendinizden mutlu olmalısınız. İş konularında  gücünüzü etkili kullanın.

Terazi Burcu: Bugün önemli görüşme ve işleriniz varsa ilham perisi sizden yana olacak. Sevdiğiniz insanı davranışlarınızla şaşırtmamaya özen gösterin. Paraya dayalı işlerinizde doğru şekilde hareket etmek istiyorsanız, bugünün olumlu ve iyi enerjisinden kesinlikle faydalanmalısnız.

Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızda ne istediğinizi ve istemediğinizi gayet iyi bildiğinizden şartlar lehinize çalışacak. Spor yapmak ve aktivitelerde bulunmak sizi rahatlatabilir. Öğleden sonraysa daha fazla iş alanlarınıza ve hizmet edeceğiniz noktalara yönelebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızın detaylarıyla haftaya başlamanız mümkün. Öğleden sonraysa daha hareketli ortamlar ve kendinizi rahat ifade edeceğiniz yerlerde bulunabilirsiniz. Maddi konularda bugün aşk hayatınıza fazla para harcayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, iletişime ve gruba dayalı işlerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşmanız ve kendinizi göstermeniz çok kolay olacak. Maddi konularda biraz fedakarlıkta bulunarak, kariyeriniz adına sağlam olacak iş yatırımlarını kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Öğleden sonra dinlenmeyi isteyeceksiniz.

Kova Burcu: Bugün, yabancı işlerinizde, seyahat, eğitim, medya alanlarınızda yaratcıılığınız had safhada olacak. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarla ilgilenebilirsiniz.İşinizi şansa bırakmayacağınızdan kendinizi iş ortamlarınızda sağlama almasını bileceksiniz. İletişiminiz öğleden sonra artacak.

Balık Burcu: Bugün, olaylara genel olarak kadersel yaklaşabilir, başkalarına yardım etmekten büyük bir keyif duyabilirsiniz. Hayatınızın gidişatına göre plan yapmaktan çekinmemeli ve attığınız adımlar konusunda kararsızlığa düşmemelisiniz, zira şanslı ve güzel bir gün.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; bir ortama girdiğiniz çok çabuk dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Hayatınız boyunca bir doküman veya anlaşma imzalarken şartları iki kere kontrol etmelisiniz. Parasal kayıplara karşı dikkatli olun. Bu sene, farklı ve değişken yapınızla hareket edeceksiniz. Parasal konularda şansınız yüksek olabilir ama düşünerek adım atmaya çalışın.