Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın saat 16:14’e kadar Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz  uyarılıyor.  Boğa burcu astrolojide  boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda  üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Bahçe ve tarım işleriyle uğraşmamız yerinde olacaktır. Kök bitkiler ekmek, yeni toprak eklemek, saksı değişimi için uygun zamanlar.

Doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ve bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.

Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde sorumluluklarınız artmaya başlayacak. Bazı yönlerden maddi güvencenizi sorgulayabilirsiniz. Bu sorgulamayı yaparken, sinirinizi zıplatacak etkilerden de uzak durmalısınız. Bir yandan maneviyata sarılıyor, diğer yandan, somut şeyler istiyorsunuz.

Boğa Burcu: Bugün, özel yaşantınızdaki hareketliliğe ve hassaslıklara rağmen,kendi isteklerinizi ön plana çıkarmaktan yanasınız. Bu nedenle,z aman zaman sevgilinizle veya eşinizle aranızda parlamalar olabilir. İş ve hizmet alanlarınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

İkizler Burcu: Bugün mümkün olduğunca kendinize ve düşüncelerinize vakit ayırarak gününüzü geçirmeyi tercih edeceksiniz. İş birikimleriniz ve ev hayatınızda bile yapmanız gerekenler, isteksizliğinizi körükleyerek zaman zaman öfkelenmelere neden olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün sessiz, sakin oturmak yerine sosyal ortamlarınızda ve kalabalık yerlerde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Aşk hayatınız bu dönem oldukça hareketli ve ailevi konularda sorumluluklarınız ve yoğunluklarınız devam ediyor.

Aslan Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda ve daha çok toplum içinde vaktinizi öldürebilirsiniz. Keyfinize olan düşkünlüğünüz gün içinde artabilir. Aile ilişkilerinizde bazı  sürtüşmeler yaşamaya müsaitsiniz. İletişime dayalı işlerinizde ve yakın çevre alanlarınızda önemli sorumluluklar gündeme gelebilir.

Başak Burcu: Bugün, parasal konularda önemli sorumluluklarınız olacak. Alacağınız veya vereceğiniz bir kararı uygulamak için uygun bir gün. Yakın çevre ortamınızdaki yoğunluk, bazen herşeyden kaçma isteğinizi güçlendiriyor. Hırsınızı ve öfkenizi tanımadığınız insanlardan çıkarmayın.

Terazi Burcu: Bugün, hayatınızla ilgili konularda önemli sorumluluklarınız olacak.  Sevdiğiniz insanla veya eşinizle ortaklaşa masraflarda bulunabilir, bütçenizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Kafanızda yaptığınız planlar işlemediğinde veya sekteye uğradığında kısa süreli öfke çıkışlarınız oluyor.

Akrep Burcu: Bugün, yardım konularında ve diğer insanlara hizmet konusunda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz sizin için önemli olacak.Yalnız kendinize düşkün olduğunuz bu dönem, sevdiğiniz insanın sizi anlaması zor gibi gözüküyor.

Yay Burcu: Bugün, sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda önemli sorumluluklar ve görevler üstlenmeye yatkın olacaksınız. Yoğun ve aktif geçen bir dönemin ardından artık biraz rahatlamak ve kendinizi bir çok konu ve olaydan geride tutmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Oğlak Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda sorumluluklarınız ve görevleriniz artacak. Sevdiğiniz insana, flörtünüze vakit ayırmak, varsa çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ama bulunmanız gereken ortamlar sizi ve ilişkilerinizi biraz gerebilir.

Kova Burcu: Bugün, seyahat, eğitime dayalı işlerinizde önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Bir seyahat ve iş anlaşması gündeme gelebilir. Yine de evinizde veya ailenizle vakit geçirmek, kendinizi rahat ortamlara bırakarak haftanın yoğunluğunu üzerinizden atmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminiz  fazla olabilir.Tembel ve biraz keyfinize düşkün yapınızla gün içinde hareket edeceksiniz. Ortaklaşa para konularında bugün önemli sorumluluklarınız olacak. Parasal konularda çabuk parlamalara ve sinirlenmelere açık olabilirsiniz.

-Bugün doğanlar

Bugün doğduysanız; şanslı yönünüzle hayatınızda elinize çok fazla fırsat geçecek. Özel hayatınızda dengeleri sağlayamamanız, romantik yapınız sorun yaratabilir. Zor anlarınızda sezgilerinize kulak verin ve sizi yönlendirmesini sağlayın. Bu sene, maddi konular sizin için önemli olacak. Hayatınızı ilgilendiren konularda sorumluluklar üstleneceksiniz. Daha fazla mantıkla hareket edin.