Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün, yarın ve öbürgün öğlen saatlerine kadar Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz. Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

Koç Burcu: Bugün ortaklaşa maddi harcamalarınız ve gelirleriniz konusunda güzel etkilere sahip olacaksınız. Halletmeniz gereken konular için bugünü değerlendirmekten kaçınmayın. Geçmiş konular ve ailevi meseleler yeniden hayatınıza girebilir.

Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilecek, sevdiğiniz insanın dikkatini rahatlıkla çekeceksiniz. Çevrenizle oldukça uyumlu bir gün içindesiniz. Aktif iletişim trafiğinizle oldukça hareketli bir gün olabilir.

İkizler Burcu: Bugün gerek işinizde, gerekse size özel işlerinizde keyifli ve uyumlu bir gün sizleri bekliyor olacak. Bir arada olduğunuz insanlarla bu birkaç gün anlaşmasını iyi bileceksiniz. Sağlığınız konusunda zengin ve tatlı yiyeceklerden uzak durun. Maddi konularda eliniz sıkı davranabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, aşk hayatınızda oldukça keyifli ve sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Tamamen kendi isteklerinize ve beklentilerinize yönelik bir gün olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı gereksiz anlık şüphelerinizle  bunaltmamalısınız.

Aslan Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz kişileri ağırlayabilir veya evinizde toplantılar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız güçlü olacağından gün içinde anlaşamacağınız kimse olmayacak. Yalnız bugün biraz insanlara kendinizi uzak hissetmeniz ve duygularınızı saklamanız söz konusu olabilir.

Başak Burcu: Bugün yakın çevrenizde sevdiğiniz bir sürü insanla iletişime geçebilir ve onlardan haber alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve çevrenizle birlikte keyifli ve yoğun bir gün sizleri bekliyor olacak. Gireceğiniz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak, bu farkedilme isteğinizden kaynaklı olabilir.

Terazi Burcu: Bugün sahip olduklarınız konusunda ve maddi alanda şanslı bir gün içindesiniz. Hiç beklemediğiniz bir hediye veya tahmin etmediğiniz bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. İnsanlarla anlaşma yeteneğiniz, size ve çevrenize hep güzellikler taşıyor.

Akrep Burcu: Bugün kendinizle ve sevdiklerinizle güzel ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve buda her alanınıza olumlu yansıyacak. Geçmiş konu ve meseleler üzerine kafanızı fazla yoruyorsunuz,  bugünde bu konular hayatınızın merkezinde olabilir.

Yay Burcu: Bugün geçmişten alacağınız haberlerle bilinçaltınızda değişik çıkarımlar ve sonuçlara ulaşacağınız bir gün olabilir. Kendinizi yalnız hissetseniz bile bundan büyük bir keyif alabilirsiniz. Yaratıcılığınız çok yüksek, o yüzden bu birkaç gün bu alanlarda çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün sevdiğiniz arkadaşlarınızla güzel programlar yapabilir, sosyal ortamlarda bulunmayı tercih edebilirsiniz. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla uyumlu ve keyifli davranmayı iyi becereceksiniz. Enerjinizi biraz daha olumlu  kullanmakta veya arttırmakta  fayda var.

Kova Burcu: Bugün göz önünde bulunacağınız ortamlarda veya işinizle ilgili konularda güzel etkiler altındasınız. İnsanlardan duyacaklarınız sizi çok sevindirecek.İnsanlarla ilişkilerinizi sıkı tutmanız iş konusunda size yeni kapılar açabilir.Bir tek yakın çevrenize karşı ani tepkilerden kaçının.

Balık Burcu: Bugün bulunacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize toplayacak, çevrenizdeki insanlardan güzel şeyler duyacaksınız. Geleceğinize ve planlarınıza dair olumlu bir dönem içindesiniz. Aşk hayatınızda uyumlu, keyifli bir gün geçirebilir, yerinizde duramayabilirsiniz.