Advertisement

Kasım 2012 tarihinde TTNET Genel Müdürlük görevini üstlenen Abdullah Orkun Kaya'nın yeni döneme damga vuracak olan staratejilerinin başında "Yeni bir müşteri evreni" olarak adlandırdıkları, internet tabanlı tüm dijital  platformları çok güçlü bir şekilde kapsayacak olan TTNET 360 vizyonunu anlatırken heyecanı gözlerinden okunuyor. Diğer yeni projeler arasında e-ticaret, online ödeme sistemleri ve bulut teknolojileri öne çıkıyor.

Artık altyapı sorunlarının kalmadığını, dijital yolların kurulduğunu ve aldıkları hızla koşma vaktinin geldiğini söylüyor. Tüm televizyonların akıllı televizyona dönüştüğü günümüzde Tivibu, TTNET Müzik, TTNET Kitap ve TTNET İşyerim öne çıkan hizmetler arasında. Tek faturada, internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye'de "dörtlü servis" dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi unvanını da elinde tutuyor.

Abdullah Orkun Kaya, 37 yaşında olmasına rağmen şirketteki en yaşlı kişilerden biri olduğu gerçeğini göz önüne sererken, sektörün dinamizmi itibarı ile dijital fikri olan gençlere TTNET kapılarını açarak, onları motive edip, iş ortakları haline getirmeyi arzuluyor. Yeni adımları yabancı ortaklarla atacaklarını duyduğumuz TTNET, dünya devlerinin yanısıra, yeni isimler, girişimciler ve gençlerle de ortaklık yapmayı planlıyor.