Advertisement
KRİPTO PARA ABONE OL

Piyasa değeri en yüksek kripto para Bitcoin'un son dönemdeki yükselişi hız kaybediyor olabilir.

Yatırımcıların trend dönüşlerini tespit etmek için kullandığı GTI Vera Convergence Divergence indikatörü Mart ortasından bu yana ilk “sat” sinyalini verdi.

2019 zirvesine yakın seviyelerde seyreden dijital parada yön değiştiren gösterge, aşağı yönlü daha fazla potansiyel bulunduğunu işaret ediyor olabilir.

Bitcoin geçen yıl yüzde 74 değer kaybetmesinin ardından Ocak'tan beri yüzde 50'den fazla yükseldi. Kripto para 2017'de yüzde 1,400 yükselmişti.

Ayrıca Bitcoin, 61.8 Fibonacci direnç seviyesini gördü. Traderlar söz konusu göstergeden destek ve direnç sinyalleri alıyor. Fibonacci'de gelinen seviye, 5,679 dolarlık direnç seviyesinin kırılması için pozitif bir dışsal unsur olması gerebileceğini işaret ediyor.

Londra merkezli blockchain yatırım şirketi KR1 Plc CEO'su George McDonaugh, “Bitcoin birkaç hafta önce belirgin şekilde sıçradığında hacim, önemli direnç seviyelerinin üzerinde yeni bir işlem bandına taşımak için yeterliydi.” dedi.

Mevcut hareketler belli bir işlem aralığındaki doğal piyasa döngüleri.” dedi. McDonaugh, son fiyat hareketlerini piyasanın “alt bandı araması” olarak değerlendirdi.

Bloomberg News