Advertisement

ING BANK

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK),ING Bank'a destek/danışmanlık faaliyeti izni verdi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan BDDK kararına göre, ING Bank, risk grubunda yer alan şirketlere bilgi teknolojileri alanında, yurt içi ve yurt dışında kurulu banka ve diğer finansal kuruluşlara, Türkiye'de yerleşik firmalara kullandırılacak kredilere yönelik olarak, dokümantasyon hazırlama ve bilgilendirme, teminat alma ve izleme, teminatları nakde çevirme ile bunların raporlanmasına yönelik kredi operasyon işlemlerinin sunulması hususlarında destek/danışmanlık hizmeti verebilecek.

DOĞUŞ FİNANSMAN

Man Finansman'ın devir suretiyle Volkswagen Doğuş Finansman ile birleşmesine yönelik süreç tamamlandı. Açıklama Doğuş Otomotiv tarafından KAP'a yapıldı.

THY

Türk Hava Yolları (THY), 72 adet Airbus A321neo siparişine 20 uçak daha ilave etti. THY Genel Müdürü Temel Kotil, büyüme stratejilerini yalnızca en verimli, en güvenilir ve en karlı uçaklarla destekleyebileceklerini söyledi.

ÇEMTAŞ

Çemtaş, Ar-Ge Merkezlerine tanınan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazandı.

PLASPAK

Plaspak'ın açtığı İflas Erteleme davasında İhtiyati tedbir kararı verildi, şirket aleyhine ihtiyati haciz dahil takipleri tedbiren durdurulacak