Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Kanada Posta İdaresi (Canadapost), yaklaşan Kurban Bayramı için özel pul çıkardı.

Satışına geçtiğimiz hafta başlanılan pullar, 3 gün içinde tükendi. Bunun üzerine internet üzerinden sipariş almaya başlayan Canadapost, 21 adet pulu 20,2 Kanada Doları (36,7 TL) fiyatla satıyor. İki çeşit olarak çıkarılan pullardan birinin üzerinde Arapça hat üslubu ile Eid Mubarak (Bayram mübarek) yazarken, diğerinde latin harfleri ile Eid Greetings (Bayramınızı kutlarız) mesajı ve özel dizayn yeralıyor.

Canadapost ayrıca, iPhone, Blackberry ve Android telefon kullanıcıları için de, istedikleri fotoğraf ya da görüntüleri pul olarak dizayn etmelerine imkan sağlayan program uygulamaları başlattı.

Çektikleri fotoğrafları, Canadapost'un internet sitesindeki www.picturepostage.ca programına yükleyecek kullanıcılar, 21 adet pul için 28 Kanada doları (51 TL) ödeyerek kendi özel pullarına da sahip olabilecekler. Ayrıca isteyenler, bu sistemle istedikleri fotoğrafı bayram kartı olarak da kullanabilecekler. Canadapost, müşterilerinin bu yolla dizayn edecekleri 3 adet bayram kartını 5,65 Kanada Doları(10,2 TL) bedelle dünyanın her yerine taşıyacağını da açıkladı. Her iki uygulama da 10 Kasım'da sona erecek.