Advertisement

Fenerbahçe'den ayrılan Alex de Souza, beklendiği gibi eski takımı Coritiba ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Futbol kariyerindeki son sözleşmesini bugün imzalayacak Alex, "Hep Coritiba'ya döneceğim günü hayal etmiştim" dedi.

8 yıllık başarılı Fenerbahçe macerasına hüzünlü bir şekilde nokta koyan Alex de Souza'nın yeni takımı belli oldu. 35 yaşındaki yıldız, futbola başladığı Coritiba ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Yıldız oyuncu Coritaba'nın Nautico ile Couto Pereira Stadı'nda oynadığı maçı tribünden izledi. Alex'in Coritiba'ya tekrar geri döndüğünü maçın devre arasında izletilen video ile haberdar olan taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

15 sene sonra Coritiba'ya tekrar geri dönen Alex, transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada,"1997 yılında ayrılırken döneceğime dair kimseye söz vermemiştim. Ama bir gün buraya geri döneceğimi ve bu harika formayı yeniden giyeceğimi kendi kendime söz vermiştim. Bu anı hep hayal etmiştim" dedi.

Kariyerinde son sözleşmesini Coritiba ile bugün imzalayacak olan Alex, yeni takımında 2 yıl daha oynadıktan sonra futbol kariyerine son noktayı koyacak. Ayrıca Alex, Coritiba ve Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Deivid ile Galatasaray'ın eski oyuncusu Cassio Lincoln'ün takım arkadaşı oldu.