Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından fenalaşan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

KTÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü'nde görevli Dr. Fatih Akkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Yazıcı'nın, sabah itibariyle genel sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, ''Akciğerde sıvı toplanması ve hipertansiyon nedeniyle bir rahatsızlığı mevcuttu. Bunu heyecanın tetiklediğini düşünüyoruz. Düne göre sağlık durumu gayet iyi ve daha da iyiye doğru gidiyor'' dedi.

Dr. Akkaya, Yazıcı'nın ne zaman taburcu olacağının henüz netleşmediğini ifade ederek, bu gibi durumlarda beklenmesi gereken sürenin 24 ila 48 saat olduğunu kaydetti.

Yazıcı, dün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın bitimine kısa bir süre kala rahatsızlanmış, sahada bulunan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Yazıcı, buradaki müdahalenin ardından KTÜ Farabi Hastanesi'ne sevk edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.