Advertisement

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, 1-0 sonuçlanan Manchester United maçından galibiyetle ayrılmaya inandıklarını belirterek, bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, camia olarak bir bütün olduklarını ifade ederek, ''Takım arkadaşlarımız, camiamız, yönetimimiz hepimiz bir bütün olduk. Buna inandık ve başardık'' diye konuştu.

Türk Telekom Arena'da çok güzel bir atmosfer olduğuna vurgu yapan Burak, ''Taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Oyundan düştüğümüz zamanlarda bize itici güç oldular. İstediğimizi aldık, çok mutluyuz. Önümüzde Braga maçı var, ona bakacağız'' şeklinde konuştu.

Kendi performansıyla ilgili bir soru üzerine golcü oyuncu, ''İyi gittiğimi düşünüyorum. Takım olarak da iyiyiz. İyi performansımda takım arkadaşlarımın çok büyük emeği var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' yorumunda bulundu.



-Hamit: ''İstediğimiz sonucu aldık''

Manchester United karşısında bölüm bölüm iyi oynadıklarını aktaran Hamit Altıntop ise istedikleri sonucu aldıklarını dile getirdi.

Burak gibi taraftarın desteğine vurgu yapan deneyimli oyuncu, ''Bugün istediğimiz sonucu aldık. Bölüm bölüm istediğimiz futbolu oynadık. Taraftarımızın inanılmaz desteği vardı. Böyle bir maçta sonuca gittiğimiz için mutluyuz. Hedefimize henüz ulaşamadık. Zorlu bir deplasmanımız var. İnşallah turu atlarız'' ifadelerini kullandı.

Maçın ikinci yarısında direkten dönen bir şutu olduğunun hatırlatılması üzerine Hamit, ''Gol olmasını isterdim ama maalesef olmadı. 1-0 kazandık. Onun için hiçbir şeyden şikayetçi değilim'' diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde genel olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarının altını çizen Hamit Altıntop, ''Hak ettiğimiz bir pozisyondayız. Ama turu atlamazsak bunun değeri kalmaz'' şeklinde konuştu.

Deplasmanda oynayacakları Braga maçına da değinen Hamit, sözlerini şöyle tamamladı:

''Braga'nın iddiası kalmadığı için rahat bir şekilde maça çıkacak. Kendi taraftarları karşısındaki son maçlarında olumlu sonuç almaya çalışacaklardır. İnşallah turu atlamak için gerekli oyunu oynar ve skoru alırız.''