Advertisement

Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları'nın geçtiğimiz yıl taraftarları için kamera karşısına geçip takımın tezahüratı haline dönüşen Duman’ın ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını seslendirmesinin ardından taraftarlar muhteşem bir sürprizle karşılık verdi.

Gizli kameraya maruz kaldıklarının farkında olmayan Anadolu Efes oyuncuları bir klasik müzik konserine gittiklerini zannediyorlar. Salondaki izleyiciler ve orkestra yavaş yavaş yerlerini alırken, Anadolu Efesli basketbolcular da kendilerine yapılacak sürprizden habersiz koltuklarına oturuyor.

Onlarca müzisyenden oluşan dev orkestranın ve hemen ardından da orkestra şefinin sahnede yerlerini almasıyla birlikte konser başlıyor. Kısa bir klasik müzik dinletisinin ardından orkestra Duman’ın “Senden Daha Güzel” şarkısını çalmaya başlıyor. Bu sırada Anadolu Efes taraftarlarından birisi ayağa kalkıyor ve şarkıyı söylemeye başlıyor. Daha sonra salonun çeşitli yerlerinden taraftarlar birer ikişer ayağa kalkarak şarkıya eşlik etmeye başlıyorlar. Tüm bu sürpriz çekimden habersiz olan basketbolcular ise yavaş yavaş ne olduğunun farkına varıyorlar ve şarkı ilerledikçe şaşkınlıkla birbirlerinin yüzüne bakıyorlar.

Şarkının sonuna doğru ışıklar kısa bir süre için kapanıyor ve tekrar yandığında tüm seyirciler Anadolu Efes formaları içinde ve ellerinde bayraklarla görünüyorlar. Şarkının sonuna gelindiğinde ise oyuncular da dahil bütün salon hep birlikte şarkıyı söylüyor, ellerindeki Anadolu Efes bayraklarını sallıyor.

Reklam filmi çekimleri Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde 15 gizli kamera kullanılarak gerçekleştirildi. Çekimlerde 540 kişilik figürasyon kullanıldı ve toplamda 750 kişi görev yaptı. Seyircilerin giydikleri Anadolu Efes formalarını gizlemek için ise cırt cırtlı özel kostümler hazırlandı.