Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Genç Fenerbahçeliler Derneği'nden (GFB) yapılan açıklamada, ''GFB Tekstil Şirketi'ne bu sabah itibariyle polisin ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları tarafından baskın yapıldığı, ancak suç unsuru olarak değerlendirilecek hiçbir materyalin bulunamadığı'' kaydedildi.

GFB'nin açıklamasında, 2002 yılında kurulmuş ve faaliyet konusu ihracat olan GFB Tekstil Şirketi'ne, bu sabah itibariyle polis ve Aziz Yıldırım'ın görevlendirdiği avukatlar tarafından baskın yapıldığı ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi:

''İlgili yerde GFB ürünlerinin üretildiğine dair yalan ve iftiralar kullanılarak yapılan bu eylemin doğal neticesinde suç unsuru olarak değerlendirilebilecek hiçbir materyal bulunamamıştır. Ürettiği ve ticaretini yapmakta olduğu ürünler arasında; GFB logolu, yazılı veya FB/Fenerium logolu, yazılı hiçbir ürünü bulunmayan bir şirket baskına uğramıştır. Zira baskına konu olan iddia, bu ürünlerin üretiminin yapıldığıdır. Külliyen iftira olan bu iddianın sonucu ise malumdur: sıfıra sıfır elde var SIFIR! Bağlı vergi daireleri ve SGK'ya, faaliyet göstermeye başladığı günden bu yana 1 kuruş dahi borcu bulunmayan bir şirkete yapılan bu baskının nihai amacının itibarsızlaştırma olduğu aleni bir şekilde görülmektedir. Lakin; kişisel ihtiraslar veya kin uğruna, 3. şahısların ekmek paralarıyla oynamak nasıl bir ruh halinin tezahürüdür! Bu eylemi uygulayabilmek veya idrak edebilmek, hiçbir sağlıklı beynin işi değildir. Uzun bir süredir, 3. şahıslar vasıtasıyla servis edilen tehditler ve imalı haberlerin bugün gelmiş olduğu nokta artık korku verici boyutlara ulaşmıştır. Sayın Aziz Yıldırım'ın, uğradığı haksızlıklar karşısında dilinden düşürmediği cümlelere tezat olarak takınmış olduğu bu tavırlar ve bu tavırların haricinde çok güvendiği insanlar vasıtasıyla dolaylı yollardan yapmış olduğu tehditler, bıçağı kemiğe dayandırmıştır. İnsan olmadan, taraftar olunmaz. Bir insanın, başka bir insanın ekmeğine mani olması hazmedilemez. Bu andan itibaren, söz konusu tehditler ve gözdağları ile alakalı olarak gerekli mercilere başvuruda bulunulacağını tüm kamuoyuna duyururuz.''