Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile yapacakları karşılaşma öncesinde moralli olduklarını ve iyi bir maç olmasını beklediklerini söyledi.

Gürcü teknik adam, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Maç güzel bir atmosferde geçecek. Tam bir futbol akşamı olacağına inanıyorum. Sesli, canlı ve coşkulu tribünler önünde oynamak kolay değil. Fakat organize olup iyi futbol oynarsak, kazanamamamız için bir neden yok. Eğer puan almak istiyorsak, mutlaka gol atmamız lazım. Cezalı ve sakat oyuncularımız olmasına rağmen golü veya golleri bulabilecek kalitede oyunculara sahibiz. Takım olarak moralliyiz ve iyi bir maç bekliyoruz.''
Kasımpaşalı futbolcu Kerem Şeras ise güçlü bir rakiple karşılaşacaklarının bilinciyle sahaya çıkacaklarını anlatarak, ''Onlar için de zor bir karşılaşma olacak. Ligdeki yerimiz çok iyi. Yerimizi korumak istiyoruz. Ümit ediyorum ki oradan galibiyetle döneriz'' şeklinde görüşlerini aktardı.

Lacivert-beyazlı takımın Angolalı oyuncusu Djalma Campos da sakatlığının geçtiğini ve çalışmalarının iyi gittiğini belirterek, ''Şu an tek amacım kondisyonumu yükseltmek ve daha iyi bir performansa ulaşmak. Kendimi hazır hissediyorum. Hocamız görev verirse Beşiktaş maçında forma giymek istiyorum. Beşiktaş güçlü bir rakip fakat Kasımpaşa sadece kazanmak için oynar ve biz bundan başka bir şey düşünmüyoruz'' ifadelerini kullandı.