Advertisement

Galatasaray Teknik Sorumlusu Ümit Davala, 1-0 yendikleri Gaziantepspor maçına ilişkin, "Altın değerinde 3 puan aldık" dedi.

Davala, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı iyi oynamadıklarını belirterek, "Geçen haftadan itibaren herkesin bizi şampiyon ilan etmesi takımı olumsuz etkiledi. İkinci yarı daha çok pozisyona girdik. Sonuçta da golü bulduk. Altın değerinde 3 puan aldık. Kadıköy'e 4 puan farkla gitmeyi hedefliyorduk. Sivasspor maçına 7 puan farkla çıkacağız. Bu da şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir. Sivasspor maçında seyircimizin önünde şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Futbolculardan Albert Riara ise 3 puanın çok önemli olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:
"Belki sezonun en iyi maçını oynamadık ama buradan alınacak 3 puan çok önemliydi. Bu maç şampiyonluk yolunda çok önemli bir adımdı. Bizi üst noktaya taşıyacak maçtı. Bunu en iyi şekilde değerlendirdik. Şampiyon olmamız artık bizim elimizde. Sivasspor maçında elimizden gelenin en iyisini yapıp matematiksel olarak da resmi olarak da şampiyon olmak istiyoruz."
Dany Nounkeu da "Oyundan ziyade alınacak 3 puan çok önemliydi. Bu da bizi şampiyonluğa götürecekti ve 3 puanla dönüyoruz. Sivasspor maçından da galip ayrılıp şampiyon olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

-Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lige çıkan Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor'u kutladı.
Galatasaray'a karşı pozisyon vermediklerini ifade eden Uygun, "Gaziantepspor belki de bu sezonun en iyi maçlarından birini oynadı. Bir topumuz da direkten döndü" dedi.
Güzel oyunun sonucunda taraftara galibiyet hediye etmek istediklerini vurgulayan Uygun, "Galatasaray'ı ve güzel futbol çıkaran oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.
Abdou Razack Traore de "inanılması zor bir mağlubiyet" aldıklarını söyleyerek, "Neredeyse pozisyon vermediğimiz maçtan mağlup ayrılıyoruz. Futbol hatalar oyunu. Önümüzdeki maçtan 3 puan alıp bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Şenol Can ise maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Hocamız rakibin güçlü ve zayıf yönlerini anlatmıştı. Sahada elimizden geleni yaptık. Taraftarın da desteği vardı. Bir pozisyona giren Galatasaray sahadan galip ayrıldı. Önümüzdeki 3 maça bakacağız."