Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında sahalarında 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçıyla ilgili "Amsterdam'a gitmeyi hak eden taraf bizdik" dedi.

Jesus, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Benfica'nın yıllardır böyle bir şampiyonada finale kalamadığını belirterek, bugün başarılarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini ifade eden Jesus, "Ama Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Ondan dolayı hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Amsterdam'a gitmeyi hak eden taraf bizdik. Oyuncularımı ve bizlere destek veren taraftarlarımızı kutluyorum" diye konuştu.

Jesus, karşılaşmanın devre arasında oyuncularına Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduklarını söylediğini anlatarak, şunları kaydetti:
"Onlar da bana ikinci yarı da 3. golü bulacaklarını söylediler. Oyuncularım kendilerine çok güveniyordu. Nitekim bu güvenleriyle istediğimiz ritmi yakaladık. Fenerbahçe 2. golü attı ama bunu dert etmedik. İşler kötü gitseydi B planımız da vardı. Bunu uygulamadık. Neticede oyuncularım Amsterdam'a gitmeyi hak ettiler. Bizim tecrübemiz, bilgimiz var. UEFA Ligi'nde oynayan en iyi takımlardan biriyiz. Bunun karşılığını da aldık."