Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu 6'ncı bitirmelerinin başarı olduğunu söyledi.

Arveladze, başarılı bir yıl geçirdiklerini ancak Avrupa kupalarına katılamadıkları için de üzgün olduklarını belirtti.
Gürcü teknik adam, özellikle büyük takımlara karşı elde ettikleri başarılı sonuçlardan sonra kendilerinden beklentilerin arttığını vurgulayarak, şunları ifade etti:
"İnsanların bizden beklentilerinin artması bizim için güzel bir şey. Bu bizim iyi işler başardığımızı gösterir ama her şey de birden olmuyor. Son güne kadar Avrupa kupalarına kalmak için mücadele ettik. Bunu başaramadığımız için üzgünüz. Lige yeni çıkan bir takım için 6'ncılık iyi bir sonuçtur. Önemli bir başarı elde ettik. Kimisi beğenir kimisi beğenmez. Futbol böyle bir şey. Şu an da o kadar yatırım yapan Real Madrid ve Manchester City bile mutlu değil."

-"Kasımpaşa daha iyi yerlere gelecek"

Kasımpaşa Kulübü'nün çok doğru bir yolda ilerlediğini vurgulayan Arveladze, önümüzdeki yıllarda daha da iyi yerlere geleceklerini savundu.

Ligin genelinde başarılı olduklarını dile getiren Gürcü teknik adam, "Geriye dönüp birçok şey söylenebilir ama sonuca bakmak lazım. Bütün sene içinde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kasımpaşa Kulübü çok doğru bir yolda ilerliyor. Daha da başarılı olacaktır" diye konuştu.

Çok iyi bir takım havası yakaladıklarını anlatan Arveladze, "Ne kadar iyi kadro yaparsanız yapın iyi bir takım olmanız lazım. Biz iyi bir takım olduk. Lige yeni çıkan bir takım için de güzel bir sezon geçirdik" ifadelerini kullandı.

Arveladze, yeni sezon planlamasında bazı oyuncuların aralarında olmayabileceğini de söyleyerek takımın genelinden memnun olduğunu ve kadroyu korumak istediklerini kaydetti.

AA