Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-1 yenildikleri Galatasaray maçında sergiledikleri futbolun kendileri için ümit verici olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, "Belki mağlup olduk ama güzel bir futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerime bu nedenle teşekkür ediyorum. Galatasaray da mükemmel bir futbol sergiledi. Spor Toto Süper Lig'in ne kadar zorlu bir kulvar olduğunu bugün yine herkes gördü" dedi.

Takımda eksikleri olduğuna dikkati çeken Uygun, "Gaziantepspor çok daha iyi olacaktır. Taraftarımız bize destek olmaya devam etsin. Bizi güzel günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

Uygun, futbolcusu Muhammet Demir'in golünün alkışlanmasına da değinerek, "Muhammet Demir 8 ay sonra sahalara döndü. Bugün çok güzel bir gol attı ve 40 bin Galatasaray taraftarı da onu ayakta alkışladı. Ben de onları alkışlıyorum" diye konuştu.

- Futbolcuların görüşleri

Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can da Galatasaray maçının kendileri için zorlu geçtiğini dile getirdi.

İlk maçların hep zor olduğunu ve Galatasaray gibi güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını vurgulayan Şenol, "İlk yarıda biraz zorlandık ama ikinci yarıda daha iyiydik. Bugün kaybettik. Şimdi önümüzde Medical Park Antalyaspor maçı var. Bu karşılaşmayı kendi evimizde kazanıp, Gaziantepspor'u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz" dedi.

Gaziantepsporlu Haris Medunjanin ise Galatasaray karşısında 2-0 yenik duruma düşmelerinin ardından, Muhammet Demir'in golüyle ümitlendiklerini ancak maçı çeviremediklerini aktardı.