Advertisement

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal karşısında zaman zaman iyi şeyler yaptıklarını ancak ilk maçta aldıkları sonucun kendilerini zorladığını söyledi.

Yanal, 2-0 yenildikleri Arsenal maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bu maçı birkaç hafta sonra oynasaydık çok daha farklı bir Fenerbahçe olacağını bugün hissettiğimi düşünüyorum. Zaman zaman oyunda iyi şeyler yaptık. İlk maçta aldığımız sonuç oldukça bizi zorladı. Bugün zaman zaman oynadığımız oyunun daha uzun süreli oynanması gerektiğinin altını çiziyorum. Fenerbahçe tabii ki bu değil" diye konuştu.

Yanal, mazeret üretmediklerini ancak futbolcuların takıma katılım dönemlerine bakıldığında oldukça zorlandıklarını belirterek, hem hazırlanmaya hem de yarışmaya devam ettiklerini kaydetti.

-Wenger: "İkinci yarıda oyuna hakimdik"-

Arsenal menajeri Arsene Wenger de Fenerbahçe karşısında genel olarak ikinci yarıda oyuna hakim olduklarını ifade ederek, "Belki çok heyecanlı değildi ancak yapmamız gerekeni yaptık ve toplamda 5 gol attık. Şu anda gruplara kalmış durumdayız" dedi.

Bu akşam bir bedel ödediklerini ve Podolski'nin sakatlandığını belirten Fransız teknik adam, Alman golcünün yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağını bildirdi.

Wenger, Ramsey ve Wilshere'in sakatlıklarıyla ilgili sorular üzerine, bu futbolcuların durumunu tam olarak bilmediğini söyledi.

Deneyimli teknik adam, 2 gol atan Ramsey'in performansıyla ilgili soruya, "İkinci golünü gerkçekten beğendim. Bir yıl önce belki bu golü atamayabilirdi. Kendisini her hafta geliştiriyor. Geçen yıl birçok kişi onu eleştiriyordu" yanıtını verdi.

Wenger, üst üste 16. kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeleriyle ilgili olarak da "Yüksek seviyede, en zor olan şeyin tutarlılık ve başarı olduğunu düşünüyorum. Avrupa'ya baktığınızda bunu sadece 3 kulüp başardı ama yeterli olmadığını kabul ediyorum. Daha da ötesini başarmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

AA