Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın teknik direktörü Gerardo Martino, sakat olan futbolcuları Lionel Messi ve Victor Valdes'in 2 Ocak'taki antrenmana katılmasını beklediğini söyledi.

Barcelona'nın İspanya Kral Kupası'nda 3. lig takımlarından Cartagena'yı elemesinin ardından konuşan teknik adam Martino, La Liga'da hafta sonu oynanacak 17. hafta maçlarından sonra verilecek arada futbolcularına 1 Ocak tarihine kadar izin verdiğini ve 2 Ocak'ta çift antrenman ile çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

Martino, "2 Ocak'taki antrenmanlarda, iyileşme sürecindeki Leo Messi ve Victor Valdes dahil tüm futbolcuların hazır olmasını umuyoruz" ifadesini kullandı.

10 Kasım tarihindeki Real Betis-Barcelona maçında sakatlanan Messi'nin tedavisini, ülkesinin Buenos Aires kentinin güneyindeki Arjantin Futbol Federasyonu'nun tesislerinde sürdürdüğü ve fizik kondisyonun yanı sıra toplu çalışmalara da başladığı belirtiliyor.

19 Kasım'da oynanan Güney Afrika-İspanya hazırlık maçında sakatlanan kaleci Valdes'in ise 5 Ocak'ta La Liga'nın 18. haftasında oynanacak Elche maçında forma giyebileceği iddia ediliyor.