Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın Akhisar Belediyespor ile sahasında yapacağı maçı kazanarak, sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

Süper Lig'de Beşiktaş ile oynadığı maçta çıkan saha olayları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun iki maç seyircisiz oynama cezası verdiği lacivert-beyazlı takımın, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar izleyebilecek.

Bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkati çeken Kasımpaşa, ligde 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda topladığı 31 puanla lider Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Lacivert-beyazlı takım, ligde oynadığı son 10 karşılaşmada da rakiplerine yenilmedi. Son mağlubiyetini 6. haftada Eskişehirspor karşısında alan Kasımpaşa, daha sonra oynadığı maçlarda sahadan 6 galibiyet ve 4 beraberlikle ayrıldı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.


- Akhisar Belediyespor'un deplasmanda golü yok

Süper Lig'de 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda hanesine yazdırdığı 22 puanla 10. sırada yer alan Akhisar Belediyespor'un bu sezon deplasman galibiyeti bulunmuyor.

Deplasman maçlarında 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Ege temsilcisi, bu maçlarda rakiplerine tek gol bile atmayı başaramadı.