Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun kazandığı FIFA Ballon d'Or (Altın Top) Ödülü töreni renkli anlara ve itiraflara sahne oldu. Kariyerinde ikinci kez Altın Top'a layık görülen Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo  törenin ardından gazetecilere yaptığı konuşmada, eski takımı Manchester United'a geri dönmeyi bir dönem düşündüğü itirafında bulundu.

Manchester United'ta oynadığı dönemden takım arkadaşı Rio Ferdinand ile bu konuda bir çok kez görüştüğünü vurgulayan Ronaldo, "Rio benim çok iyi bir dostumdur. Manchester'da oynadığım yıllarda aynı zamanda kapı komşumdu. Beni, yeniden eski kulübüme dönme konusunda ikna etmeye çalışmıştı ve bende bu konuyu bir süre düşünmüştüm" ifadesini kullandı.

Manchester'ın hala kalbinde olduğunu belirten Portekizli yıldız, "Orası 6 yıl oynadığım ve çok sevdiğim bir kulüp. Orada bir sürü arkadaşım var ve onlara iyi şanslar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

-"Seni transfer etmek için bütün takımı satmam gerekir"

İbrahimoviç ile Klopp arasındaki diyalog basında geniş yer buldu.

Ada basınında yer alan haberlere göre, Paris Saint Germain'in (PSG) İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimoviç ile Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp arasında eğlenceli bir sohbet yaşandı.

Takımın önemli oyuncularından Mario Götze'yi ve golcü oyuncusu Robert Lewandowski'yi Bayern Münih'e kaptıran Jürgen Klopp'un yanına gelen İbrahimoviç, Alman teknik adama şakayla karışık Borussia Dortmund'ta oynayabileceğini söyledi.

Klopp'un bu teklife gülerek, "Seni transfer edecek bütçeyi sağlamam için tüm Dortmund takımını satmam gerekir" cevabını vermesi, salonda gülüşmelere neden oldu. İbrahimoviç ise Klopp'un omzunu tutarak, "Bedavaya da oynayabilirim" yanıtını verdi.